-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Code Canyondan almayi düsündügüm canli TV uygulamasini düzenleyebilecek icerisine attigim linklerin cekilmesini engelleyebilecek bir nevi uygulamaya token generator entegre edebilecek reklam engelleyici uygulama oldugunda calismayacak verecegim programlari olunca programi sil uyarisi verecek. Normalde bu uygulamalar tekil linkleri calistiriyor Ben uygulamada komple panel oynatmak istiyorum bu konuda yardimci olabilecekler pm atsin. Unutmadan söyliyeyim kendimde basit apk yapiyorum öncelik benim için apknin içindeki linklerin güvenligi benim için en önemlisi bu. Içine konulan linkleri test ederim siz koyarsiniz herhangibir günlük Liste paylasim yapan siteden Ben içinden kullanilan linkleri cekemezsem benim için proje tamamdir. Proje bitiminde paranizi öderim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Urlyi her türlü bulunur asıl mesele gğzel bir fonk ile o urlnin açılması için çift taraflı güvenlik kodları kullanmak isterseniz ücretli yardımcı olabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir örnek alabilirmiyim
<script>
</script>
Bu tarz bir seyden bahsediyorsaniz bu yolu biliyorum ve kaynagi bu sekilde de olsa aliyorun
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Her şekilde Token sistemi kırılır. Ben kendimden biliyorum. Token kırmak kolay.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-