Bana diyen bakın sen bu Türkçe'yle buralarda sürünüyorsunuz dostum. Bu arada sen de okuma var bu büyük bir başarı siz için bide yazılanın anlayabilsen mükemmel olacak. Oda sen çok zor gibi.
Wm Aracı Türkçe öğretmenlerine bakın. Siz önce Türkçeden önce insanlar saygılı olun sizden istene cevap verin ben buradan Türkçem hakkında soru sormadım. Benim elimden gelen bu. Benden önce bi kendinize bakın.
Hocam öncelikle konunuza istinaden yazayım. Sürekliliği olursa gerçekten de güzel bir izlenme alır. Ama her şey den önemlisi çekeceğiniz kısa filmin konusu diğer kısa komedi filmlerinden farklı olmalı. Siz bir şeyi güzel yaparsanız şuna emin olun insanlar gelir sizi bulur.
Son olarakta yukarıda alıntıladığım mesajlara gelirsek. Konunuzu ve mesajlarınızı anlayabilmek için 3-4 defa okudum. Konunuzun ilk mesajında ''Biz mi'' hala anlayabilmiş değilim bunu. Arkadaşlarda size kötü bir şey dememişler anlayamadıkları için sizi uyarmışlar. Türkçeyi güzel kullanın diye. Bunlara alınacak sanız önce siz Türkçe'nizi düzeltin.