Tekstil şu dönemde tavsiye edebileceğim bir iş değil. Özellikle konsept bir fikriniz yoksa hiç girmeyin.
İlk olarak maliyetler uçmuş durumda. Örneğin kaliteli müşteri tarafından iade edilmesini istemediğiniz trendlere uygun bir kotun 1 serisi(8 veya 10 tane olur genellikle) size 400 liraya mal olacak. Bir modelin 3 rengi 1200TL demek oluyor ve hepsinden sadece 1 adet aldınız tek modele sahipsiniz. Bu şekilde kaç model alabilirsiniz?

Sezon olarak kış geliyor sweatshirt satacaksanız ortalama 22 liradan başlıyor 35-40 lira ve daha çok üstüne kadar gider. Ortalama kalite 1 sweatshirt size 30 liraya filan gelebilir. 1 serisi 150 demek en az 5 renk almanız gerekir 900 lira ediyor. Sadece 1 model ve 5 renk aldınız.

Size merak ettiğiniz tüm ürünlerin fiyatlarını söyleyebilirim ben moda satacağınızı düşünerek merter piyasasından bahsettim. Ek olarak ürünleri depolayıp satacağınızı düşündüm. Başkasından al sat yapacaksanız yine aklınıza takılan soruları sorun yardımcı olayım.

Edit: Kıyafet veritabanı vesayre sunma muhabbetlerini ise ekstra tavsiye etmem. Hem istediğin ürünleri satmamış olacaksın hem orada beş para etmezleri size sunacakar.