-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giyim işine girmeyi düşünüyordum. Bu aralar daha çok kafamı kurcalamaya başladı. Sizce girmeli miyim? E-Ticaret alanında bilgim en üst düzey diyebilirim. Bunun yanı sıra html css js ve hazır tabanların hepsinde + grafik programlarında da bilgim var. Şuan elimde çok güzelde bir domain var.
Giyim işine gireyim diyorum sermayemde var ama tam detayını işi bilmiyorum açıkçası.
Bilgisi olanlar bilgi verebilirmi? Yapılırmı?
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tedarik lazim ise iletisim numaranizi vermeniz yeterlidir
XeroCS
Software Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vergi levhanızı ve satış iznini aldıktan sonra tedarikçi bulup satış yapmaya başlayabilirsiniz.
Düzensiz gördüğüm 20.000 satır kodu tereddüt etmeden silip baştan yazabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ailemin terzi dükkanı var, toplu dikimler yaptırabilirsiniz iletişim için de bana ulaşabilirsiniz
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şimdiden hayırlı olsun bir dönem bununla uğraşmıştık. Yalnız gerçekten iyi ve tamamen boş bir zamanınız olması şart ayrıca tek kişi ile yapılabilecek bir iş değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Tekstil şu dönemde tavsiye edebileceğim bir iş değil. Özellikle konsept bir fikriniz yoksa hiç girmeyin.
İlk olarak maliyetler uçmuş durumda. Örneğin kaliteli müşteri tarafından iade edilmesini istemediğiniz trendlere uygun bir kotun 1 serisi(8 veya 10 tane olur genellikle) size 400 liraya mal olacak. Bir modelin 3 rengi 1200TL demek oluyor ve hepsinden sadece 1 adet aldınız tek modele sahipsiniz. Bu şekilde kaç model alabilirsiniz?
Sezon olarak kış geliyor sweatshirt satacaksanız ortalama 22 liradan başlıyor 35-40 lira ve daha çok üstüne kadar gider. Ortalama kalite 1 sweatshirt size 30 liraya filan gelebilir. 1 serisi 150 demek en az 5 renk almanız gerekir 900 lira ediyor. Sadece 1 model ve 5 renk aldınız.
Size merak ettiğiniz tüm ürünlerin fiyatlarını söyleyebilirim ben moda satacağınızı düşünerek merter piyasasından bahsettim. Ek olarak ürünleri depolayıp satacağınızı düşündüm. Başkasından al sat yapacaksanız yine aklınıza takılan soruları sorun yardımcı olayım.
Edit: Kıyafet veritabanı vesayre sunma muhabbetlerini ise ekstra tavsiye etmem. Hem istediğin ürünleri satmamış olacaksın hem orada beş para etmezleri size sunacakar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
etesettur.org var isterseniz verebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MustafaÇ hocamızın söylediğine ek olarak bizde emprime baskı yapıyoruz.Eğer baskı yaptırmak isterseniz ulaşabilirsiniz.
Web sitem: yazilimsoru.com