MertUslu adlı üyeden alıntı

Siz kaliteli bir şey yapın, izleyici sizi bulur Youtubeda.
Düzeni elden bırakmayın, 15.dk biraz kısa, günleri yakın tutarsınız.
Çok reklama gerek olduğunu düşünmüyorum, diğer internet dizilerini izleyenlerin olduğu grup ve sayfalara 1-2 reklam alırsınız. Hikaye vs.
Gerisi gelir.


İlk dizi mi olacak ondan dolay şuanlık ortalama o kadar çekebileceğiz

theredor adlı üyeden alıntı

tüm forumlarda tanıtım yapın, arkadaşlarınızın instagram hesaplarında hikaye olarak paylaşın, bunu paylaşırken film afişi güzel bir şekilde olursa ilgi çekecektir. Ayrıca büyük instagram sayfalarına reklam verirseniz direk bir kitle ile başlarsınız fakat küçük reklamlar ile daha yavaş ama asıl kitle ile gelişirsiniz.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam

Sıfır bir gibi izleyenin hemen arkadaşına anlattığı veya paylaştığı bir kalite yakalarsanız gerisi gelecektir..


Teşekkürler ocam

birsevda adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle konunuza istinaden yazayım. Sürekliliği olursa gerçekten de güzel bir izlenme alır. Ama her şey den önemlisi çekeceğiniz kısa filmin konusu diğer kısa komedi filmlerinden farklı olmalı. Siz bir şeyi güzel yaparsanız şuna emin olun insanlar gelir sizi bulur.

Son olarakta yukarıda alıntıladığım mesajlara gelirsek. Konunuzu ve mesajlarınızı anlayabilmek için 3-4 defa okudum. Konunuzun ilk mesajında ''Biz mi'' hala anlayabilmiş değilim bunu. Arkadaşlarda size kötü bir şey dememişler anlayamadıkları için sizi uyarmışlar. Türkçeyi güzel kullanın diye. Bunlara alınacak sanız önce siz Türkçe'nizi düzeltin.


Öncelikle teşekkürler hocam, eleştiriye açık bir insanım ama mantıklı bir eleştiriye açığım konu dış değil. fikir paylaştıktan sonra bunu bana insan gibi söyleyebilir.

Yusufozgul adlı üyeden alıntı

Yaptığınız iş gerçekten kaliteliyse YouTube’dan Filmler ve Filimler kanalına ulaşın. Daha önce sizin gibi amatör yapımlara sponsor olup kendi kanallarında da yayınlayarak geniş kitleye duyurulmasını sağlamışlardı.


Teşekkürler hocam

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Hocam yanlış anlama fakat bir dizi çekiyorsanız okumuş bilgi birikimi olan kişilerden bir ekibe ve donanıma sahip olmanız gerekir.
Cümlelerinizi defalarca kez okuyup ancak anlayabiliyor insanlar. Siz daha yazarak derdinizi anlatamıyorken, bir dizi ile nasıl kitleleri harekete geçirip elde edeceksiniz? Eleştiriye açık olun bence. Madem bir dizi çekeceksiniz, bu eleştirilerden daha çok gelecek.

Misal bu mesajınızdaki hataları yazayım.

Bana diyen bakın sen bu Türkçe'yle buralarda sürünüyorsunuz dostum. Bu arada sen de okuma var bu büyük bir başarı siz için bide yazılanın anlayabilsen mükemmel olacak. Oda sen çok zor gibi.

Bakından sonra virgül gelecek
Sen ve sürünüyorsunuz :) bu da hata. Sen kimsiniz der gibi olmuş. Biri tekil biri çoğul
Bide değil bir de olacak.
Yazılanın değil yazılanı olacak.
Oda sen çok zor gibi nedir ya? 2 ay Türkiyede kalmış Rus Türkçesi gibi,
O da senin için zor gibi. Olacak

Ülkedeki okuduğunu anlama oranı zaten yerlerde, biraz dikkat lütfen. Doğru okuyan doğru yazar. Siz sadece yanlış yazmakla kalmıyorsunuz ayrıca okuduğunuz cümleleri de yanlış anlıyorsunuz.

Buradan da bu konuyu okuyan arkadaşlara bir not düşeyim. Kendi dilini düzgün okuyup yazamayan bir insan, bir başka dili öğrenemez. Misal konu sahibi arkadaş İngilizce öğrenemez. Öncelikle kendi dilinizi iyice bilmeniz ve doğru bir şekilde konuşup yazmanız gerekir.

Türkçe'ye dikkat!

Mobilden yazıyorum genellikle lakin buna karşın oldukça dikkat ediyorum. Size de tavsiye ederim. Bilmemek değil öğrenmemek ve öğrenmemekte ısrar etmek ayıp!


Tavsiyeler için teşekkürler hocam