Merhabalar,
Öncelikle tam ve düzgün bir başlık bulamadığım için affınıza sığınıyorum. Benim wordpress bir web sitem var. Sitede google ile alakalı herşey entegre (Analytics, search console, xml site haritası v.s.) Sitemde yazılar yazarken hem anahtar kelime giriyorum hemde kısa açıklamalar. Eklenti olarak all in seo pack kullanıyorum. Ama şöyle bir fark var. Ana sayfamı ben wp bakery page builder ile yaptım. Yani ana sayfada olağan verilen değil benim belirlediğim sayfa ana sayfa olarak görüntülenmekte. web sitemin ismini tam olarak yazdığımda ise sadece "Emre Köyü Tanıtma Derneği |
http:// emrekoyu. site /
Derneğimiz 23.02.2009 internet üzerinde faaliyet göstermeye başlamış gayri resmi bir sayfadır. Derneğimizin amacı köyümüzün tanıtımını yapmak, köyümüzle ..."

ibaresi geliyor. Bu yazı gösterilen sayfada sadece küçücük bir metin kutusu. Normal şartlarda arama yapıldığında ana sayfadaki herhangi birşey aramalarda çıkar ama bende çıkmıyor. Site araçlarıyla tarıyorum sadece ufak düzenlemeler öneriliyor. Bir hata yok. Bu sorunu nasıl aşabilirim?