yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Türkiye hedefli bir site açmayı düşünüyorsanız öncelikle Amerika lokasyonu unutun.
Türkiye lokasyon olmasa bile Avrupa lokasyon tercih etmelisiniz her zaman.

Cdn gerekli değildir, özelikle Türkiye lokasyon olacak ise zaten faydasını görmezsiniz.

Cache eklentisine gelince, Litespeed Cache sizi fazlası ile rahatlatır.

Amp eklentisinde ise Ahmet Kaludi ait olan eklentiyi kullanabilirsiniz. Bir çok sitede kullandım, hata ile karşılaşmadım.

türkçe site yapacak kadar zengin değilim maalesef hocam:) avrupa da hedefim değil direkt abd olacak. bu arada isteyene 15 yıllık sağlık domainim var bin liraya verebilirim megasaglik.com. iyimakale.com'dan 500 tane hazır makale alıp atın siteye 2 bin liraya, seneye 500-1000 lira geliriniz olur:) yaza ben yapıcam yoksa fırsatı kaçırmayın bence.

neyse, amp bu tarz bir sistemde gerekli mi, yani blog forum mobil uygulama olacak, geri dönüşü de zor bir şey amp, reklam yerleşimi de sıkıntı, google'un amp baskısı çokta yok yani ssl kadar baskı yapmadı sanki sosyal sorumluluk projesi gibi geldi geçti maksat yavaş interneti olan fakir ülkeleri de düşünüyoruz hesabı, zaten google'da zarar etti amp'den bence çünkü amp sayfalara giriyorum bazen reklam falan yok, reklam yüklenene kadar ya okuyup çıkıyorum ya da sayfayı kaydırmış oluyorum, baştan düzgün başlamak istiyorum işe.