Amp internet hızı düşük olduğunda devreye girer biliyorsunuz.
Eğer site hızlı açılıyor ise, ardından mobil kullanımı rahat ise zaten amp kurulumuna gerek kalmıyor aslında. Ancak zamanla makaleler birikecek, bir çok ağırlık meydana gelecektir. İşte bu aşamada amp gerekli olacaktır diye düşünüyorum.
Esas önemli olan tema seçimidir. Tema seçimini iyi yaparsanız fazla problem yaşamazsınız bence. Dikkat ederseniz son zamanlarda tema yapımcıları mobil versiyona vurgu yapmaya başladılar.
Amp uygulamasını en sona bıraksanız daha iyi olacaktır bu aşamada.
Eğer site hızlı açılıyor ise, ardından mobil kullanımı rahat ise zaten amp kurulumuna gerek kalmıyor aslında. Ancak zamanla makaleler birikecek, bir çok ağırlık meydana gelecektir. İşte bu aşamada amp gerekli olacaktır diye düşünüyorum.
Esas önemli olan tema seçimidir. Tema seçimini iyi yaparsanız fazla problem yaşamazsınız bence. Dikkat ederseniz son zamanlarda tema yapımcıları mobil versiyona vurgu yapmaya başladılar.
Amp uygulamasını en sona bıraksanız daha iyi olacaktır bu aşamada.
anladım hocam, amp ve cdn olayını ilk aşamada rafa kaldırıyorum o zaman, başka eksik olan bir şey varsa eklerseniz sevinirim. atıyorum shared hosting yerine managed hosting al https://www.namecheap.com/hosting/wordpress-hosting. ya da new tld alıp riske girme .com al gibi.