nigne2011 adlı üyeden alıntı

anladım hocam, amp ve cdn olayını ilk aşamada rafa kaldırıyorum o zaman, başka eksik olan bir şey varsa eklerseniz sevinirim. atıyorum shared hosting yerine managed hosting al https://www.namecheap.com/hosting/wordpress-hosting. ya da new tld alıp riske girme .com al gibi.

Uzantının Google açısından pek önemi olmasa da kullanıcı açısından her zaman com alışkanlığı vardır. Ama com uzantısı dolu olan domain açısından en azından net uzantısı kullanmaya çalışmak daha mantıklı geliyor. Olmuyorsa başka uzantı almak zorunda kalabilirsiniz, biraz şans işi maalesef.

Açıkçası ben her zaman site barındırma konusunda Litespeed web server kullanmaktan yanayım. Bildiğim kadarı ile Namecheap Litespeed server kullanmıyor. Test amaçlı kullandığım dönemde bana paylaşımlı hosting hizmetlerinde yer almadığını beyan etmişlerdi ve hizmeti sonlandırmıştım. Şu an kullandıklarını da sanmıyorum ama siz bir sorun yine de.

Eğer yüklü içerikleriniz olacak ise öncelikle cache konusunu düşünmelisiniz derim.

Amerika lokasyonda hizmet veren hosting firmalarını araştırabilirsiniz Litespeed mevcut olan.

A2 hosting denk geleceksinizdir mutlaka, tavsiye etmiyorum. Sürekli ddos saldırısı alan bir yer ve son derece olağan karşılıyorlar siteler kesintiye uğradığında maalesef.

Şu an Amerika lokasyon kullandığım bir yer olmadığı için tavsiyede bulunmam doğru olmayacaktır.