Uzantının Google açısından pek önemi olmasa da kullanıcı açısından her zaman com alışkanlığı vardır. Ama com uzantısı dolu olan domain açısından en azından net uzantısı kullanmaya çalışmak daha mantıklı geliyor. Olmuyorsa başka uzantı almak zorunda kalabilirsiniz, biraz şans işi maalesef.
Açıkçası ben her zaman site barındırma konusunda Litespeed web server kullanmaktan yanayım. Bildiğim kadarı ile Namecheap Litespeed server kullanmıyor. Test amaçlı kullandığım dönemde bana paylaşımlı hosting hizmetlerinde yer almadığını beyan etmişlerdi ve hizmeti sonlandırmıştım. Şu an kullandıklarını da sanmıyorum ama siz bir sorun yine de.
Eğer yüklü içerikleriniz olacak ise öncelikle cache konusunu düşünmelisiniz derim.
Amerika lokasyonda hizmet veren hosting firmalarını araştırabilirsiniz Litespeed mevcut olan.
A2 hosting denk geleceksinizdir mutlaka, tavsiye etmiyorum. Sürekli ddos saldırısı alan bir yer ve son derece olağan karşılıyorlar siteler kesintiye uğradığında maalesef.
Şu an Amerika lokasyon kullandığım bir yer olmadığı için tavsiyede bulunmam doğru olmayacaktır.
Açıkçası ben her zaman site barındırma konusunda Litespeed web server kullanmaktan yanayım. Bildiğim kadarı ile Namecheap Litespeed server kullanmıyor. Test amaçlı kullandığım dönemde bana paylaşımlı hosting hizmetlerinde yer almadığını beyan etmişlerdi ve hizmeti sonlandırmıştım. Şu an kullandıklarını da sanmıyorum ama siz bir sorun yine de.
Eğer yüklü içerikleriniz olacak ise öncelikle cache konusunu düşünmelisiniz derim.
Amerika lokasyonda hizmet veren hosting firmalarını araştırabilirsiniz Litespeed mevcut olan.
A2 hosting denk geleceksinizdir mutlaka, tavsiye etmiyorum. Sürekli ddos saldırısı alan bir yer ve son derece olağan karşılıyorlar siteler kesintiye uğradığında maalesef.
Şu an Amerika lokasyon kullandığım bir yer olmadığı için tavsiyede bulunmam doğru olmayacaktır.
hocam alternatifleri tamamen dolu. bu domain ilk yıl ve yenileme fiyatı sadece namecheap'de uygun, bu yüzden hepsi bir yerde olsun istiyorum. bu tarz domainle ya batıcaz ya da çıkıcaz en kötü tutmazsa bir sene sonra .com'lu domain ile değiştiririm.
şimdi bu temaları falan ben hepsini yükler yaparım ama forum kurulumu, kullanıcı ayarları, mobil uygulama falan yapamam, bunların hepsini yaptırcamı söylesem fiyatta uçarlar zaten, domain, sll, hosting fiyatı 24 dolar, tema 50, forum 140, logo 5, uygulama 20 desek toplam 220 dolar maliyeti var artı 30 dolar da markete yükleme desek 250 dolar. ilk kurulumda ben kim yapar desem millet 10 bin lira fiyat çıkartır. ya parça parça yaptırıcam ya da yapacağı işin farkında olan birine yaptırıcam bana göre ben her şeyi aldıktan sonra yapılacak işler 500 tl yeterli. bi onlukta ne alırsan 10 tl:) orda parça parça yaptırsam belki 100 tl'yi bile geçmez. haksız mıyım?