nigne2011 adlı üyeden alıntı

hocam alternatifleri tamamen dolu, ben .coach alıcam, bu domain ilk yıl ve yenileme fiyatı sadece namecheap'de uygun, bu yüzden hepsi bir yerde olsun istiyorum. bu tarz domainle ya batıcaz ya da çıkıcaz en kötü tutmazsa bir sene sonra .com'lu domain ile değiştiririm.

şimdi bu temaları falan ben hepsini yükler yaparım ama forum kurulumu, kullanıcı ayarları, mobil uygulama falan yapamam, bunların hepsini yaptırcamı söylesem fiyatta uçarlar zaten, domain, sll, hosting fiyatı 24 dolar, tema 50, forum 140, logo 5, uygulama 20 desek toplam 220 dolar maliyeti var artı 30 dolar da markete yükleme desek 250 dolar. ilk kurulumda ben kim yapar desem millet 10 bin lira fiyat çıkartır. ya parça parça yaptırıcam ya da yapacağı işin farkında olan birine yaptırıcam bana göre ben her şeyi aldıktan sonra yapılacak işler 500 tl yeterli. bi onlukta ne alırsan 10 tl:) orda parça parça yaptırsam belki 100 tl'yi bile geçmez. haksız mıyım?

Son yazdıklarınızı okuyan biri/birileri elbet özelden size teklifte bulunacaktır bence.

Mobil uygulama aşamasını sonraya bırakabilirsiniz mesela?

Siz bilirsiniz yine de. Hayırlısı olsun diyelim.

İyi forumlar.