-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar siteye reklam yerleşimlerini kendimce belirleyip yaptım bu konuda
bilgili, tecrübeli arkadaşlar inceleyip yorum ve öneri yaparlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)
Site adresi: Tıkla
https://www.youtube.com/channel/UCcKsA-OdHC8QyaV37CGi9IQ?sub_confirmation=1
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kesinlikle kötü değil, rahatsız etmiyor ve doğru yerleşim yapmışsın ama deneyimleyip geliştirilebilir tabi. Şöyle ki ben olsam ekstradan yazı ortalarına ve ana sayfa post aralarına feed içi yani doğal reklam yerleşimi de yapardım. Bol kazançlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
MasterKazanç adlı üyeden alıntı
Kesinlikle kötü değil, rahatsız etmiyor ve doğru yerleşim yapmışsın ama deneyimleyip geliştirilebilir tabi. Şöyle ki ben olsam ekstradan yazı ortalarına ve ana sayfa post aralarına feed içi yani doğal reklam yerleşimi de yapardım. Bol kazançlar.
Benim sitemide incelermisin ?
Bugüne kadar hep ileri denedik.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
RootFRM Merhaba siteni inceledim, teman oldukça iyi fakat sitene ilk girdiğimde gözüme ilk çarpan yanlara eklediğin 2 reklam oldu.
Birincisi bu tür reklam yerleşimleri hem tasarımının güzelliğini öldürüyor ikincisi sağ taraftaki reklam scrollbara yakın olduğu için yanlışlıkla tıklanma ihtimali var. Reklama yanlışlıkla tıklayan kullanıcıda siteye karşı anti sempati oluşur ve ayrıca yanlışlıkla tıklandığı için de reklam sayfasını hemen kapatır. Bu da adsense kazancınıza önce yansır sonra silinir. Yani dönüşüm oranı tahminen %40 - %70 arasındadır. Bu durum ileride google tarafından da sorun çıkabilir.
Doğru bir reklam yerleşimine gelince yanlardaki reklamları kaldırıp anasayfa gündem altı, post araları ve yan alandaki kategoriler bölümü üstünde yerleşimler yapılabilir. Yazı içine de baş, orta ve sona yazı içi reklam türü eklenebilir.
İsteğe bağlı olarak footera yakın büyük reklam birimi de eklenebilir. İyi çalışmalar.
Teşekkür ederim ilk iş olarak yandaki reklamları kaldırdım.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öneriniz için çok teşekkürler dediğiniz gibi yazı içi düzenlemelerini yaptım tekrardan bakıp geri dönüş yapabilir misin söylediğiniz gibi yaptım sanırım.
Site Adresi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
renkler biraz gözü yoruyor, reklam yerleşimi güzel, bu altta boydan boya çıkan reklam otomatik mi yoksa partner firmayla mı çalışıyorsunuz, normalde adsensede öyle reklam yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Boydan boya çıkan reklam derken hangisinden bahsediyorsunuz ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?
nigne2011
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu kısım adsensenin bağlantı reklamları bu sabit kısma eklenti aracılığıyla ekleyebiliyorsunuz