-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniv. Öğrencisi(Comp.Eng.)
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba ilk konum olacak bu yazı. Yanlışım olursa düzeltirsiniz. Ben wordpress üzerinden website actım fakat kısıtlanmayı sevmiyorum o yüzden kendim blog sitesi kodluyorum sıfırdan. Fakat aklıma adsense reklamları geldi. Nasıl bağlantı kuruyoruz Adsense ile elle yazılmış bir site arasında? bir Blog bir de website projem var ikisini de kendim kodlayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam adsense sitenin hazır script mi kişisel script mi olduğuna bakmaz ki. Adsense için önemli olan içeriktir. Özgün, kaliteli içerik eklerseneniz sitenize Adsense reklamı alabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Adsense başvurusu sırasında size her hangi sistemi kullandığınızı sormaz. O yüzden merak etmeyin, seo uyumlu bir site yaptığınızdan emin olun adsense onayı aldıktan sonra işinize yarayacak ki siz daha iyi bilirsiniz.
Adsense onayı sırasında size kod verecek ve o kodu index kodlarınızın arasına yapıştıracaksınız. Yada bir dosya verecek ve ftp aracılığı ile hostinge göndereceksiniz. Yani doğrulama işlemini bu şekilde yapabilirsiniz Google araçları için
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler arkadaşlar Websitesi kodlama vs. sorun yok fakat reklam konusunda bilgim yoktu sağolun
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer wordpress dışında bir uygulama kullanacaksanız kullandığınız sisteme uygun seo yapabilecek misiniz öncelikle bunu belirlemeniz gerekiyor. İçerik kalitesi önemli ancak seo olmadan bekleneni veremez.
KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi panelim üzerinden yazıları paylaşacağım. Seo uygunluğunu nasıl hallederim?