voIkan adlı üyeden alıntı

Hocam ben fiyat içeriklerini incelememiştim çok teşekkür ederim. Themeforest ile kıyasladığınızda kullanımınıza göre farklı paketler sunması daha avantajlı değil mi?

Basit kullanım için 49$'lık pakette var çoklu kullanım için 5 Site destekleyen 149$'lık pakette var. Böyle düşündüğümüzde themeforest'teki 3000$'lık extented lisanstan daha avantajlı geldi bana. tabii themeforestteki temaları birden fazla sitede tek lisansla kullanılabildiğini de duymuyştum ama ne kadar yasal, ileriye dönük kapanma riski var mı ayrı bir tartışma konusu.


Ben 3 adet temayı da themforest üzeriden aldım zamanında şuan ki 399$ paket çok daha cazip özellikle nich blog ağı kuruyorsanız. Bir arkadaşım 90 tane nich blog sitesi açtı geçen ay Lifetime Access paketini aldı. Reklam ekleme eklentisi ile birlikte gelmesi çok daha güzel bilginiz olsun. Tema ile birlikte ihtiyaç duyacağınız tüm eklentiler size sunuluyor o yönden bence çok başarılı ama belirli temalar çok fazla sistem kaynağına ihtiyaç duyuyor bilginiz olsun.