Türk nüfusu tamamen bitirmek ülkeyi Araplaştırma arzuları başladı. Erdoğan şu an dan itibaren ağır darbe yiyecek. Arap sevici olması hiç iyi olmadı. Erdoğan yanlış yapıyor. Yakın zamanda millet onu lanetler listesine alacak. Kendine çeki düzen vermesi lazım.
Ne kadar dar bakıyorsunuz olaya, bunun araplıkla arap sevicilikle ne alakası var.
Ben ırkçı biri değilim, arabı da seviyorum, amerikanı da, fransızı da iyi insan olmak şartıyla. Şimdi ben arapları seviyorum, ırkı arap diye köpek muamelesi yapmıyorum diye, yediğim etten zehirlenip öldüğümde ülkeden "araplaştırma" tabiriyle kullandığınız bir insan gitmiş olmayacak mı?
Yada ülkede yaşayan araplar köpek eti falan mı yiyor, onlara özel et mi üretiliyor ülkede? Ölecekse Türkiye'de yaşayan çinli de ölür, yunan da ölür, bende ölürüm. Bu Türk nüfusunu değil, ülke nüfusunu azaltır. Ülkedeki insanlar ölünce yerine arap mı koyuyorlar, futbol takımı mı bu, oyuncu değişimi mi yapılıyor? Herşeyi araba türke şuna buna bağlamayı bırakın artık.
Yapılan hareketin yanlış olduğunu biliyoruz ama otu ... da ırka bağlamayın, aslında sizin derdinizin arap olmadığını da anlayabiliyorum, araptan ne kast ettiğinizi de anlıyorum ama ne gerek var tartışmaya.