HakikatTR
Çiçek virüsü de dünyada var. Ama kimse geçirmiyor diye önlemini almayalım mı ?. Nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum ki.
Başka ülke aldığı ürünleri tek tek inceler. İçinde ekolojik yaşamı etkileyecek bir şey var mı diye, biz gidip önlemleri kaldırıyoruz.
Hak ediyorlar gerçekten. Dolar 7 de olur 10 da olur. Hiç bir şey almayın evinizde işsiz işsiz oturun. Onu istiyorsunuz.
Çiçek virüsü de dünyada var. Ama kimse geçirmiyor diye önlemini almayalım mı ?. Nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum ki.
Başka ülke aldığı ürünleri tek tek inceler. İçinde ekolojik yaşamı etkileyecek bir şey var mı diye, biz gidip önlemleri kaldırıyoruz.
Hak ediyorlar gerçekten. Dolar 7 de olur 10 da olur. Hiç bir şey almayın evinizde işsiz işsiz oturun. Onu istiyorsunuz.
Et ihraç eden ülke diyor ki ben sana et satacam ama sen kontrolleri kaldıracaksın Türkiye tamam diyor, bundan sonra şarbon patlıyor. Tüm bunların ithal et ve kontrolsüzlükle alakası yok tabii. Zorla kafamıza silah dayayip sokuyorlar etleri ülkeye. İlk Rusya istemişti bu uygulamayı. Ama Rusya'ya ihraç edilen kayısı domates ve şeftaliler en ufak kusurdan dolayı hemen geri yollanıyor. Adamlar halkına önem veriyor. En ufak ilaç kalıntısında ya da hastalıkta(mantar vs..) anında yolluyorlar.
Seninki can benimki patlıcan mi demiyor kimse bu düzeni savunuyor. Herkes etkilenmese bu problemlerden diyecek çok şey var da.