Beyaz et yemiyorum zaten. Antibiyotik ve ostrojen deposu. Vegan vucut geliştirmecilerin besin listesini kullanıyorum ben ek olarak yüklü miktar balık yiyorum. Whey kullandığimdan cok fazla protein ihtiyacı olmuyor. Badem sütünden muzlu fıstık ezmeli milkshake falan da yapıyorum. Fıstık ezmesini de evde kendim yapıyorum.

Şarbondan dolayı et yemiyorum yoksa haftada 1 kg et yiyordum. Güvendiğim bir firmadan peynir kefir vs.. alıyorum bu şekilde protein ihtiyacım gideriliyor. Antreman öncesi güzel bir yemek ardından kahve içine biraz arjinin taurin ve ornithine katıyorum. Testo booster ve enerji booster görevi gorüyor. Karnitin falan kullanma

Gece yatmadan once de zma ve aol alıyorum bitti gitti.

İlla et yemen şart değil. Prof vucut gelistirmeci degiliz biz. 45 50cm kol kasmıyoruz sonuçta. Ben bu şekilde spor salonuna gitmeden senelerdir evde kendi vucut ağırliğimla calişarak kolları 35(soğukken) sicakken 37 37.5 seviyesinde tutuyorum. Bu ülkede o istediğin arzuladiğin sekilde gelistiremezsin vucudu aylik 1k sirf ete yatirman gerekiyor o zaman. 10 yaşindan beri spor geçmişim var tabii. Kas hafızam çok güclu sadece bisikletle spin yaparak karın kası oluşturabiliyorum. Vs.. vs..

Zararli zararli seyleri vucuduna sokma. Saglik bakanligina da güvenme. Sahsen ben güvenmiyorum. Üzerinde yabanci dilde bir şeyler yazıyordu hastaligi anlayamadik diyen bir güruh.