voIkan adlı üyeden alıntı

Hocam siz bu temayı kullanmış biri olarak daha çok detay verebilirsiniz. Üstelik geliştirici ya da yazılımcı iseniz "şu özellikleri çok iyi, şu aralıklarla güncelleme alıyor, şu eklentileri destekliyor, destek konusunda şu kadar zamanda cevap geliyor, düzenleme uygulamaları ve eklentilerinde şu optimizasyonlara ihtiyaç duyuyor gibi bilgi verirseniz daha faydalı olur. "hiç bir sorunu yok gayet hızlı" dediğiniz de alın kullanın işte güzel tema demiş oluyorsunuz. herkes geliştirici değil, yazılımcı değil, optimizasyon bilmiyor yani kendinize göre değilde sıfırdan bu temayı ilk defa kullanacaklar için tecrübelerinizi paylaşırsanız daha faydalı olur.

Ayrıca burası forum uzun açıklama yazmaya üşeniyorsanız değerli vaktinizi çaldığım için kusura bakmayın.


Pratik 1: Themeforest en çok satan temalarından, güncelleme geçmişine bakarsanız hangi aralıklarla güncellendiğini görürsünüz.

Pratik 2: Temanın iyi olup olmaması tamamen bakış açısı, temanın döküman dosyalarında tüm herşey anlatılmış.

Pratik 3: İngilizceniz varsa iyi olmasını aradığınız özellik varsa tema sahibine soru sorabilir yada sorulan sorunların içinde arama yapabilir, yoksa da Google translate kullanarak istediğiniz birçok bilgiyi baya öğrenebilirsiniz.

Pratik 4: Burada herkes iyi yada kötü herşey söyler ki themeforestte baktığımızda 1000 kötü 10000 iyi yorumla karşılaşırsınız, yani kısacası 10'larca yorum var burada size anlatılanlardan çok oraya bakın.

Not: Benim yorumu eğer almayı düşünüp hız konusunu takılırsanız diye yazmıştım :)

İyi Forumlar