WPdestek adlı üyeden alıntı

Pratik 1: Themeforest en çok satan temalarından, güncelleme geçmişine bakarsanız hangi aralıklarla güncellendiğini görürsünüz.

Pratik 2: Temanın iyi olup olmaması tamamen bakış açısı, temanın döküman dosyalarında tüm herşey anlatılmış.

Pratik 3: İngilizceniz varsa iyi olmasını aradığınız özellik varsa tema sahibine soru sorabilir yada sorulan sorunların içinde arama yapabilir, yoksa da Google translate kullanarak istediğiniz birçok bilgiyi baya öğrenebilirsiniz.

Pratik 4: Burada herkes iyi yada kötü herşey söyler ki themeforestte baktığımızda 1000 kötü 10000 iyi yorumla karşılaşırsınız, yani kısacası 10'larca yorum var burada size anlatılanlardan çok oraya bakın.

Not: Benim yorumu eğer almayı düşünüp hız konusunu takılırsanız diye yazmıştım :)

İyi Forumlar


Vakit ayırıp uzun uzun yazdığınız için teşekkürler. yine bilmediğimiz bir şey çıkmamış ortaya :laugh: ben tecrübe paylaşın diyorum siz döküman okuyun diyorsunuz. bakın şu konuyu okuyup, anlayıp bir nebze de yorumunu katan sadece EmineT var. bildiğiniz tecrübe ettiği bir konuyu yaşadığı, gördüğü bir zorluğa değinmiş. örnek olması açısından alıntıladım çünkü anlatmak istediğim şeyi anlatamadığımı düşünüp size saygısızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Bakın mesela cümleye; "gerekli işlemler yapıldığında herşey hızlı ve site hızlı açılıyor." diye başlıyorsunuz ama gerekli işlem dediğiniz şeyler neler yazmıyorsunuz yani ne işlemler yapıyorsunuz da site hızlı açılıyor?

EmineT adlı üyeden alıntı

Newspaper satın aldım kullanıyorum ancak Visual Composer yerine Tagdiv olması biraz işi zorlaştırdı sanki.


voIkan adlı üyeden alıntı

Biraz Açar mısınız konuyu? Tagdiv zor mu? Visual Composer için Publisher temasını tercih etmek gerekir mi? ya da Newspaper'dan vazgeçilir mi?


EmineT adlı üyeden alıntı

İki sayfa düzenleme eklentisini kullanmış birisi olarak kesinlikle Visual Composer daha kolay Tagdiv ise daha profesyonel diyebilirim.