Newspaper kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim. Şöyle ki daha önce en fazla satılan temalardan birisi olan sahifa temasında bile scheme veri hataları alabildim. Ancak newspaper de 1 tane bile yapılandırılmış veri hatası almıyorum.
Sıkıntı ya gelecek olursak temaya alışmak biraz zaman alıyor. Yani daha önce kullanmayan birisi temayı 1 ay da ancak çözebilir. Hangi ayarın hangi kısımda olduğunu bulmak biraz sıkıntı olabiliyor. Ama alıştıktan sonra başka tema kullanamıyorsunuz çünkü diğer temalar saçma kodlanmış geliyor.
Hız konusuna gelirsek eğer hostinginiz kaliteli ise ve gerekli ayarları yapıp birde cache eklentisi olarak litespeed cache kullanırsanız 2 sn yada en kötü ihtimalle 3 sn görüyorsunuz. Bu da zaten o kodlamadaki bir tema için ideal.
Sıkıntı ya gelecek olursak temaya alışmak biraz zaman alıyor. Yani daha önce kullanmayan birisi temayı 1 ay da ancak çözebilir. Hangi ayarın hangi kısımda olduğunu bulmak biraz sıkıntı olabiliyor. Ama alıştıktan sonra başka tema kullanamıyorsunuz çünkü diğer temalar saçma kodlanmış geliyor.
Hız konusuna gelirsek eğer hostinginiz kaliteli ise ve gerekli ayarları yapıp birde cache eklentisi olarak litespeed cache kullanırsanız 2 sn yada en kötü ihtimalle 3 sn görüyorsunuz. Bu da zaten o kodlamadaki bir tema için ideal.
bloghocaniz adlı üyeden alıntı
O zaman kendi kullandığım Tema Olan Jannah2' yi tavsiye ederim. Çok esnek bir yapıya sahip. Kullanımı gerçek anlamda çok kolay ve hız testlerinde de yüksek sonuçları var. İstersen benim sitemi : https://bloghocaniz.com/ farklı hız testlerinde deneyebilirsin. Sonuçları da görürsün. Ayrıca Demolarına göz atarsan çok opsiyonel kullanımları olduğunu görebilirsin. Çoğu eklenti de kendisi ile geliyor bu sayede daha az eklenti ile işini hafifçe görüyorsun.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Zaman ayırdığınız için de ayrıca herkes adına teşekkür ederim.
Merak ettiğim başka bir konu lisans konusu Jannah ve Newspaper için de soruyorum sadece tek sitede mi kullanabiliyoruz? Yoksa lisans sahibi kendine ait birden fazla sitede kullanabiliyor ama ticari dağıtımı mı yasak?