Önemli olan user zaten dünya masrafı var bu işin + geleceği yok benim görüşümce baksanıza herkes kendi panelini kuruyor bunu söylüyoruz fakat geleceği var diyoruz bir işi herkes yapmaya başlıyorsa rekabet çoktur ve tutmaz. Bir diğeri sosyal medyalar bu işe karşı tabikide. Nedemek birşey demiyorlar? Twitter paneli kullandım 2 sene. Kabul çok güzel para vardı 2013-2014 yıllarında o işte. Ama adam bir güncelleme yolluyor, bir api yolluyor bütün paneller elde patlıyor. Şimdi tekrar sormak istiyorum. Kurdunuz ettiniz milyarlar harcayıp sisteminizi oturttunuz ve yeni bir güncelleme geldi çalışan bütün paneller iptal oldu belki yenisi yazılana kadar 1 ay boş kalacaksınız. Kodlama bilginiz yoksa yeni paneli yazan arkadaş sizden 5000-10000 tl gibi paralar talep edicek. Hadi verdiniz diyelim ya 1 ay sonra yeni bi update ile bütün paneller tekrardan iptal olursa? (Nekadar güncellemeyle paneller patlasada bir kaç düzeltme ile geri toparlanabilir hale sokulabilir ama ilerleyen teknoloji ile o paneller tamamıyla çalışmaz hale gelecek)
+ Instagram konusunda ben para vermiyim kendi userimi kendim çekeyim derseniz proxy sizi yiyip bitiriyor. Biyerlerde tıkanıp kalıyorsunuz + sürekli proxy parasıda vermeniz gerekebilir. Bunlar yine ufak tefek sorunlar olabilir ama rakip çok hocam. Arkadaşların dediği gibi 13 yaşında çocuk scripti indire basıyor ftpden atıp mysql bilgilerini yazıyor yapıyor bu işi :) Sosyal medya uzmanlığı zaten bir mesleğe dönüştü. Yanlış bilmiyorsam okullarda bölüm olarak dal veren liseler vardı sanırsam... Büyük rakipler var artık ve işe seneler önce girenler. Daha da polemik yaratayım desem kız istemeye gittiğinizde babası ne iş yapıyorsun dediğinde instagramda takipçimi satıyorum diyeceksiniz :D (işin şakası tabi) tavsiye etmiyorum çok daha güzel projelere sermaye bağlanabilir. +NOT şuan olarak gelir sağlasada bir gün geldiğinde bu iş sizi sarmayacak diye düşünüyorum.
Sadece bilgi vermek amaçlı yazıyorum moraliniz bozulsun diye değil...