Hocam askerdeyim de telden bakıyorum canımı sıkan bir nokta var Meta açıklaması kısmı siz bunu anlatacam boş bırakın dediniz sayfalarla ilgili tek tek girdim ama kategorilere yaxdığım yazılarda tek tek girmek meşaketli nasıl bir yol izleyeceğim. Gecen ayarlarda yüzde % işareti gelmiş güncelleme ile googlede baktımda meta da cıkması üzsidü beni şuan sizinde öneriniz üzerine Meta açıklaması yeri aktif ve boş şekilde başka nasıl ayar yapıcam sitenizde makalese göremedim şuan askerdeyim ve telden giriyorum. Selamlar
Meta açıklamasını bütün yazılara ayrı ayrı tek tek girmeniz gerekiyor. Meşakkatli de olsa doğru SEO yapılandırması için her yazının özgün bir meta açıklaması olması gerekir. Boş bırakın dediğim yer Yoast'ın genel ayarlarındaki yazılar için meta açıklaması şablonu. Onu boş bırakın çünkü her yazı için ayrı bir meta açıklaması girmeniz gerekmektedir. Eğer o şablona sabır bir şey yazarsanız ve her yazıda aynı meta açıklaması olursa Google webmaster konsolunda "yinelenen meta açıklaması" hatası alırsınız ve SEO olarak yanlış bir işlem yapmış olursunuz. Kısacası yorucu da olsa sıkıcı da olsa her yazı ve her içerik için o içerikle ilgili ayrı, özgün ve anahtar kelimelere dikkat ederek bir meta açıklaması girmeniz gerekiyor.