cooper hocam birilerini eleştirmek yerine klavye başına geçip ülke hiç bişey yapmıyor demek yerine bu eleştirenler bişey üretmeyi denese ğlke bi yerlere gelir. Savunma sanayindeki biçok şeyi devlet değil şirketler üretiyor ihalar bayraktar firmasının, vestelin kirpiler bmc’nin fnss tusaş vb. biçok örnek var bunlar devletin değil ki. Firmalar üretiyo devlete satıyor veya veriyor tamolarak o kısmı bilmiyorum.
Yani demek istediğim burada birilerini eleştirerek hiçbir yere varamayız. Eleştirmek yerine üretmeye çalışmalıyız ki devletimize bi faydamız olsun birey olarak. Bu forum birçok yazılımcı ve başka teknik konulardan bilgili olan insanlar topluluğunu barındırıyor. A şahsını B şahsını topa tutmak yerine şunu üretemezmiyiz, bu sistemi üretsek bi yerlere faydamız olurmu gibi şeyler konuşmuyoruz.
Sabah haberleri okurken bi horoz ördek taklidi yapmış altına bakayım yorumları okuyayım dedim horozdan siyasete nasıl bağlamayı başarabildi o arkadaş inanın halen şaşkınım. Yorum okumayı sayesinde bıraktım.