-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Designer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar aylardır sitemi (4. sıradaki benim) üst sıralara çıkarmaya çalışıyorum fakat ilk 4-5-6 ve bazen 7. sıra index tamamen birinci sıradaki siteye ait oluyor. aylık düzenli backlink çalışmamı yaparım günlük en az 10 içerik girerim ama ne yaptıysam olmadı.
SEO konusunda bilgili dostlar açıklık getirebilirse sevinirim bu duruma.
Bu da başka bir örnek. Yardımcı olursanız sevinirim. Böyle bir indexte üst sıralara çıkabilmem ne kadar mümkün?
www.durakbilisim.com
www.indirgo.club
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Rakip backlink analizi yaparak onların backlink aldığı yerleri taklit etmeyi deneyebilirsiniz. Çünkü şu an diğer siteler hakkında kimsenin bir fikri yok. Sitelerin otoritelerini backlinklerini vs bilmiyoruz. Bu gibi durumlarda rakip analizi yapılarak onlar taklit edilir ve şansınız yaver giderse onları alt edebilirsiniz. ( Ya da negatif SEO yapılır lakin etik ve yasal değildir.)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Designer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Elimde Ahrefs başta olmak üzere Majestic, SemRush gibi araçlarla yapılmış analizler mevcut. Backlink taklidi yapmaya yeni başladım dediğiniz gibi. Bakalım sonuç alabilecek miyim.
Farklı veya benzer görüşleri olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.
www.durakbilisim.com
www.indirgo.club
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yalnız böyle sitenizi analiz edemezsiniz apk indir tarzı bir genel anahtar kelime ile analiz yaparsanız çok doğru olur.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Designer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Apk indir gibi genel kelimeler genelde aranır fakat en çok aranan kelimeler (volume'e göre) üzerinden gidince çoğunluk "oyun ismi apk" şeklinde. bu yüzden böyle analiz yapıyorum. apk indir kelimesinde 5. sıradayım fakat arattığınızda yine ilk 2 sırada bahsettiğim site ..... arşivleri şeklinde index almış.
www.durakbilisim.com
www.indirgo.club
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk kez gördüm ilk 6 7 sırayı sadece bir sitenin aldığını
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kimse sitenin teknik analizi yapılması gerektiğinden bahsetmemiş.
Her şey backlinkten ibaret değildir, öncelikle bu algıdan bir kurtulalım. Artık Google ciddi anlamda ilerleme gösterdi bu konuda.
Rakip sitelerin teknik analizlerini yapın, daha sonra kendi sitenizin analizini yapın. Bu arada, rakip sitelerin ziyaretçi sayılarına da bakmalısınız.
Açılış hızı ilk kural artık. Özellikle mobil index önem kazandı.
Backlink diye tutturmak fayda getirmiyor maalesef.
İyi forumlar herkese.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Designer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
yilmaz70 adlı üyeden alıntı
Kimse sitenin teknik analizi yapılması gerektiğinden bahsetmemiş.
Her şey backlinkten ibaret değildir, öncelikle bu algıdan bir kurtulalım. Artık Google ciddi anlamda ilerleme gösterdi bu konuda.
Rakip sitelerin teknik analizlerini yapın, daha sonra kendi sitenizin analizini yapın. Bu arada, rakip sitelerin ziyaretçi sayılarına da bakmalısınız.
Açılış hızı ilk kural artık. Özellikle mobil index önem kazandı.
Backlink diye tutturmak fayda getirmiyor maalesef.
İyi forumlar herkese.
Sitenin teknik analizini yaptığımda Google'ın istemediği kadar fazla etiket kullanılmış her yazı için. Site açılış hızı benim siteme göre yavaş. Tasarım olarak daha iyi denecek mobil görünüme sahibim. Meta etiketlerimiz seoya uygun. Site içinde h1, h2, h3 etiketlerinin kullanımına özen gösterip doğru ayarladım. Yazılarım başka siteler tarafından kopyalanınca özenle tekrardan özgünleştirdim. Fakat teknik analiz dışında backlink gerçekten fark yaratıyor. Google bu konuda ciddi anlamda ilerleme gösterse de hala kullanıcıya faydalı olan siteleri bunun dışında tutuyor. Sitedeki düzen ve etiket kullanımına bakarsanız bana hak vereceksiniz.
www.durakbilisim.com
www.indirgo.club
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
PM olarak siteleri paylaşın inceleyip bilgi vereyim.
Karadağ Şirket Kurmak
Karadağ Avrupa Birliğine Girmek Üzere Sizde Şirketinizi Kurun Oturumunuzu Alın. Avrupa'da Yaşayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Toprak Koç Apk İndir Sektörünün kalıplaşmış ismi kullanıcının o siteye güveni sonsuz hemen çıkma oranı da diğer sitelerden az :)
Ama imkansız diye bir şey yok, zor diye bir şey var bence yeterli çalışma ile istediğiniz başarıya ulaşabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.