Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Genetik olarak suça ve katletmeye meyilliysen bir kez öldürmeden sonra ardı elbette gelecektir. Zevk almak gibi düşün. Mesela hobi olarak hırsızlık yapan var. Adam çok zengin fakat çalıyor. Zevk alıyor bu durumdan.

Genellikle katillerin aile yapısı problemlidir. Ya tecavüz taciz ya da şiddet ve aile içi travma görmüşlerdir. Şiddete meyilli olur bu tür insanlar. Genelde içine kapanık, zeki ve soğukkanlı olurlar.

Misal sevgilisi tarafından terk edilen bir adam travma sonucu sevgilisine benzeyen her kadıni tecavüz edip öldürebilir. Psikolojik ve psikiyatrik faktörler de var tabii. Dna da kalıtımsal olarak suça meyillik veya şiddete meyillilik mevcut. Yani genetik olarak buna yatkın olma ihtimali de var maalesef.

Şahsım adına konuşacak olursam kimi öldürdüğüme bağlı olarak değişirdi bu durum. Misal masum bir insana zarar verecek ya da öldürecek bir kişiyi oldürdükten sonra rahatsız olmazdım muhtemelen.

Masum birini kurtarmak mı?
Olanları öylece izlemek mi?
Hangisi daha rahatsız verici bence 2.


Criminal adlı diziyi hatırlattınız. Misal sevgilisi tarafından terk edilen bir adam travma sonucu sevgilisine benzeyen her kadıni tecavüz edip öldürebilir. Psikolojik ve psikiyatrik faktörler de var tabii. Dna da kalıtımsal olarak suça meyillik veya şiddete meyillilik mevcut. Yani genetik olarak buna yatkın olma ihtimali de var maalesef.

Buna benzer bir bölümü vardı.

Bana kalırsa isteyerek adam öldürme durumunda devamı gelir. Ancak mecburiyet (?) vb. durumlarda devam etmez diye düşünüyorum. Biraz komik olacak ama bir video bırakıyorum (travma vs dediniz madem bunu izleyin, bağımlılık yapıyor :p ):