Merhaba değerli forum üyeleri. Seo konusunda gerek özel mesaj olsun gerek Skype üzerinden destek talep eden pek çok insan bulunuyor. Onun için aklımda bilgilendirici bir proje var. Tamamen varsayarak başlıyorum ki 4 adet site kursak ve bu sitelerde kullanılan en yaygın SEO metodlarının 4 ünü kullansak ve etkilerini hep beraber incelesek. Her sitenin SEO işlemlerini tek metod üzerinden devam ettirerek sonuçlarını siz değerli forum üyerine açıklayarak akıllarda ki soruları gidersek nasıl olur. Örneğin pek çok ticari zekaya sahip arkadaşların sattığı ölü forum backlinklerini içeren bir çalışma bir siteye, sadece sosyal medya backlinkleri ile yapılan bir çalışma veya sadece paravan siteler ile oluşturabileceğimiz bir çalışma olarak dallara ayırarak ilerleyebiliriz.

Sitelerin hepsi aynı kategoride olmasını mantıklı buluyorum. Tek sorun şu ki içerik üretecek vaktim ne yazık ki bulunmuyor. Bu konuda desteğe ihtiyacım var. Kendi sitelerime bile içerik satın almam gerekebiliyor. Size danışmak istediğim bir başka konu bu sitelere içerik üretecek arkadaşlar çıkar mı ? Projenin sonunda siteyi içerik üretene hediye edebilir veya çekiliş ile verebiliriz. Katılım olur mu ? Bu proje size SEO konusunda yardımcı olur mu ?


En etkili yöntemi biliyorum ve bunu size uygulamalı olarak göstermek istiyorum. Bazı arkadaşlar hala ısrar etmek zorunluluk hissetmemesi adına rakamlarla açıklamak istiyorum.