1) tabiiki etkisi var kisa ve öz isim kullanmayı hedefle, öyleki siteye giren kullanıcı sitenin ismini bir süre unutmasın.
2) türkiyenin durumu buyken, dolar bazında çalışan bir şirketle çalışmanızı(host lokasyonunun türkiye olduğunu düşünürsek.) Önermiyorim. Çok daha güzel ve yerli şirketler biliyorum.
3)blog sitesi açacaksan ssl sertifikası almanı önermem, artık nerdeyse tüm hosting şirketleri hosting paketlerinin yanında ücretsiz ssl sunmaktadır.
4) tema önerim yok, sıradan bir blog teması bile kullanarak yükselebileceğinden eminim.
5)adsense genellikle benim sitelerimde kodları eklememin hemen ardından aktif olarak reklam gösterimine başlıyor. Title, description, sayfa içeriğindeki anahtar kelimeler doğrultusunda reklam gösterimi yapılacağından bi kelimeleri araştırma yaparak eklemenizi öneririm. Adsense onay alma süreci ise şansınıza bağlı olarak 3 günde sürebilir, 1 saatte.
6) backlink alımı genellikle sitenizin google arama sonuçlarında çıkması(anahtar kelime arama sonuçlarından bahsediyorum, ki genellikle içeriğiniz sağlamsa 2 ay gibi bir sürede çıkacaksınız.) Yükselmeyi düşündüğünüz anahtar kelimeler doğrultusunda backlink alımı yapabilirsiniz. Backlink satın alırken doğallığa son derece önem verin. Makale içinde geçmeyen backlinkler bence son derece kalitesizdir.