aykutavsar adlı üyeden alıntı

Yahu çocuğuna kıyafet alamadığı için psikolojik sorunlar yaşamış zaten, adam 6 aydır işşizmiş.Birde açıklama yapmışlar adamın hiç borcu yoktu diye 6 aydır çalışmayan birinin nasıl hiç borcu olmaz nasıl psikolojik sıkıntı yaşamaz.Bunlar iyice halkı başka bir şey yerine koymaya başladı.
Heralde ejder meyvesi ve lüküs uçakları bunlarda kafa yaptı.

Merhaba hocam. "Birde açıklama yapmışlar adamın hiç borcu yoktu diye 6 aydır çalışmayan birinin nasıl hiç borcu olmaz nasıl psikolojik sıkıntı yaşamaz." yazmışsınız. Geçmişte benim babamda 6 ay işsiz kaldı. Devlet hem maddi destek hem de birçok devlet kurumundan ücretsiz yararlanma imkanı verdi. Yani işsiz kalanlar ve geliri olmayanlara, sağolsun devlet birçok hizmet veriyor.

Bu konuda bir araştırmışlığım filan yok. Bende birçoğumuz gibi internette okuduğum kadar bilgiye sahibim. Bu haberin de yalan olup olmadığını asla bilemem fakat buradaki şu sözler çok dikkatimi çekti.

"Habere konu kişinin herhangi bir borcunun bulunmadığı, oturduğu evin kendisine ait olduğu, ailesiyle bir geçimsizliğinin olmadığı ve Dilovası ilçesinde bir şirkette çalıştığı tespit edilmiştir. Haberlerde belirtildiği gibi oğlunun okul pantolonunu alamaması söz konusu değildir. Bu yönde çıkan haberler asılsızdır. Soruşturma halen devam etmektedir."

Gerçi sebebi ne olursun olsun, keşke intihar etmeseydi. Keşke psikolojik olarak yardım edilebilseydi. :(