netbozum
tr.link

Admin paneline erişemiyorum

8 Mesajlar 1.460 Okunma
acebozum
tr.link

bakarmisin bakarmisin Gel Teskere Gel Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web tasarım,
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar... Yeni temaya geçtikten sonra sitemin başına www koymadan girmeye çalıştığımda yada www.siteadresi.com/wp-admin yazdığımda karşıma beyaz bir sayfa çıkıyor. Gene www.siteadresi.com/wp-login.php yazarak admin paneline ulaşmaya çalıştığımda login sayfası geliyor; fakat kullanıcı adı ve şifreyi girip, giriş yap dedikten sonra gene beyaz sayfa ile karşılaşıyorum. Yani admin paneline gene ulaşamıyorum. Sorun wordpressten kaynaklıdır diye sitemin yedeklerini yükledim fakat bir sonucu erişemedim. Host kaynaklı bir sorundur düşüncesi ile resellerda bulunan diğer sitelere baktım gene sorun göremedim. Acaba bunun çözümü nedir? :eek:

googleasistan
reklam

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
Hocam cpanel şifresini biliyorsanız cpanel girin daha sonra phpmyadmin'e giriyorsun kardeşim oradan wordpress'in kurulu oldugu database'yi seçiyorsun.Daha sonra users var ona tıklıyorsun Düzenle Sekmesine Tıklıyoruz Ve Karşımıza Bilgiler Değiştirilmek Üzere Ortaya Çıkıyor.Orada varolan kod yerine “e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e” kodunu eklediğiniz takdirde, ADMİN kullanıcısının şifresi “123456″ olarak değişecektir.İyi günler.

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!

• Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web tasarım,
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

Bipixel adlı üyeden alıntı

Hocam cpanel şifresini biliyorsanız cpanel girin daha sonra phpmyadmin'e giriyorsun kardeşim oradan wordpress'in kurulu oldugu database'yi seçiyorsun.Daha sonra users var ona tıklıyorsun Düzenle Sekmesine Tıklıyoruz Ve Karşımıza Bilgiler Değiştirilmek Üzere Ortaya Çıkıyor.Orada varolan kod yerine “e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e” kodunu eklediğiniz takdirde, ADMİN kullanıcısının şifresi “123456″ olarak değişecektir.İyi günler.

Sorun şifre kaynaklı olsaydı wp-login.php sayfasında kullanıcı adı/şifreniz hatalı diye bir uyarı almam gerekli olmazmıydı? sorunumu okumadınız sanırım.

trgy trgy Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 390
  • Beğeniler 32 / 209
  • Ticaret 16, (%100)
Eklentilerin hepsini ftp üzerinden silin ve öyle deneyin. Büyük ihtimal eklenti ile alakalı bir durum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web tasarım,
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

trgy adlı üyeden alıntı

Eklentilerin hepsini ftp üzerinden silin ve öyle deneyin. Büyük ihtimal eklenti ile alakalı bir durum.

denedim sorun çözülmedi? uyuz oldum ya dün sorun yoktu. Noldu da bu duruma geldi bu :/

trgy trgy Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 390
  • Beğeniler 32 / 209
  • Ticaret 16, (%100)
O zaman site yedeğini al yeniden kurulum yap yedeği yükle. :)

Speed Speed Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba,

Sunucu yöneticisine rica edin display_errors'u bir süreliğine aktif etsin ki beyaz sayfa yerine hata kodunu görebilin. Sorun aktif ettiğiniz temadan kaynaklanıyor olabilir. Aktif ettiğiniz temayı kaldırın ftpden yada klasör ismini değiştirin birde öyle deneyin.
bakarmisin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web tasarım,
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

trgy adlı üyeden alıntı

O zaman site yedeğini al yeniden kurulum yap yedeği yükle. :)

Sorun wordpressten kaynaklıdır diye sitemin yedeklerini yükledim fakat bir sonucu erişemedim.

yapsam dediğini yapcaktımda yaptım sonuç hüsran

Ek Olarak:

Speed adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Sunucu yöneticisine rica edin display_errors'u bir süreliğine aktif etsin ki beyaz sayfa yerine hata kodunu görebilin. Sorun aktif ettiğiniz temadan kaynaklanıyor olabilir. Aktif ettiğiniz temayı kaldırın ftpden yada klasör ismini değiştirin birde öyle deneyin.

Söylediklerinizi uygulamaya başlıyorum hemen. İlk işim temanın ismini değiştirmek

Sorun çözülmüştür arkadaşlar.. Temadan kaynaklanıyormuş...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al