Hali hazirda Nakliye Şirketinde Çalışıyorum,
Sigortam var ve sorgulattım 150.000TLye yakin kredi çıkıyor şimdi Kocaelinde yaşıyorum ve şehir değiştirmeyi istiyorum.
Aklima şu geldi Türkiyenin Her Hangi bir yeri olur Devren satılık bir Internet&Playstation Cafe alsam (100-150bin arasi) kredi cekip nasil olur? Birini koyarim calisan olarak simdi plan şu,
-
Internet Cafe alicam (kredi ile)
Ambulansda çalışıcam (özel ambulans iş hazir - ATT'yim)
Oranin Nakliye firmasinda işe baslayacağım.
-
Türkiyenin her yerinde özel ambulans şirketinin başında ki kişi bir akraba onunla konuştum doğu hariç her yerde aldırırırım seni dedi sorun yok
-
Nakliye işi babadan geliyor (yaninda cok durdum is gonderme vs. Durumlarini biliyorum zaten suan da o isi yapiyorum)
-
Ambulans 24 saat çalıs 72 saat dinlen prensibinde gidip geliyor aylik 3000TL
Nakliye isi bu 3 gun icinde yapabilirim o da aylik 2500TL
Birde internet cafe var o ne kazandirir bilmem ama alirken uzun surede ortalama ayni miktari kazandirdigini bilmem yeterli tahmini aylik temiz 3000TL birakir her halde islek bir yerde
-
8.500TL aylik gelir olur tahmini
E kredi ödemeleri 7.500 gelecek 2.5 yil da odeyecegim bir aksilik olmaz ise ayda 1000TLden gecinmeye calisacağız 2.5 yil sonra elimde tahmini 8.500TL para kalacak
-
Suanda duzende isim var aylik 2.500TL kazaniyorum sizce bu isi birakip riske girmelimiyim? Yoksa 2.500TL almaya devam mı? Siz ne dusunuyorsunuz?