:) hicde toz kondurmuyorlar..ülkede bu adm gibi kac adam var böyle ..ülke zenginlerin ülkesi bile degil herkes nezaman ifls edecem diye korku üstünde. millet maddi sorunlarda antidepresan kullaniyor..psikolojik sorun iste ..peki doktor ciksin aciklama yapsin neden psikolojik sorunlari vardi.. öyle ya psikolojik sorunu olan bir insani o hastaliga düsüren neden nedir? arastirilsin bakalim.. evet size söyliyim kesinlikle adamin kredi kartlarina tonlarca borcu vardi . artik türkiyede kredi kartina ve bankalara borcu olmayan insan yok .. ülkenin boookunu cikardilar.gercekten bu sabah müge anlida karsta bir kiz öldürülmüs...hükümet yetkilileri otopsi raporlarini aciklamiyorlar. yarin cikcaklar kiza tecavuz edilmemis diyecekler..ve agrida ölen kiz gibi örf bas etcekler ..sebep nedir gizlemelerinde cunku suclular korunuyor..cunku adalet sistemimiz bazilarini kuramak icin sacma sapan insanlarin elinde yok oldu gitti..beyler bakmayin ..bugun onlara olan yarin bizim basimizada gelebilir..lütfen yaptiklarimiza tövbe edip edeple KURAN in icindeki dine uyalim.. yoksa suclu sucsuz hepimiz helak olcaz..herkes komsusu arkadasi dostu akrabasi icin istigfr etsin. birbirimize en büyük yardim böyle olur..kimin duasinin kabul olcagi belli olmaz .ALLAH ülkemizi Hirsiz,ugursuz,yalanci,sahtekar,KURAN la dalga gecen,peygamberimize hakaret eden yöneticilerden korusun. Amin ecmain

ASametYildirim kardesim bana devletin verdigi parayi söylermisin ? ve adamin ailesindeki baktigi kisilerin sayisi...devlet 6 ay 700-800 lira yardim yapiyor. bugun türkiyede aylik 4 binlira kazanan evi kendinin olan insanlar bile maddi sikinti icindeler :) sorun o degil sorun artik gercekleri göremeyen kardeslerimiz .. lütfen irak,süriye,afganistan,libya,misir,yemen, gibi olmadan lütfen ALLAH rizasi icin kendimize gelelim . artik gercekleri görerek yasayalim.