Blacksheep adlı üyeden alıntı

nabersin.com a kayıt olmamız bu sisteme yatırım yapmamız için birkaç sebep sunabilir misiniz ? Diğer sosyal ağlardan farkı nedir ne gibi değişik özellikleri bulunuyor ?


Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekküre ederim. Şimdi sosyal ağ diyince akıllara facebook, twitter, instagram gibi ağlar geliyor. Facebook'Ta her şeyi yapmak mümkün. Bana göre facebook sosyal ağların babası. Resim paylaşımı yapabiliyorsun, yazı paylaşabiliyorsun karakter sınırı olmadan, e-ticaret gelişti ilan ekleyebiliyorsun. İnstagram resim ve video paylaşımı yapılan bir sosyal ağ. Ama resim ve video paylaşımı yapmak. Twitter ise biraz daha üst tabakanın kullandığı bir sosyal ağ olarak görüyorum. Haberlerde xx kişinin twitterda attığı tweet ile diye tabirler kullanılıyor.

Nabersin .com ise sosyal içerik ağı olarak oluşturulmuş bir yapı. İnsanlar özgürce içerik üretebilsin, düşüncelerini paylaşssın. Projemiz onedio tarzı bir site. Onedio'nun da buzzfeed tarzı bir site olduğuna göre nabersin.com iki projeye de benzerlik gösteriyor. Şimdi üye olan kullanıcılar diledikleri gibi içeriklerini üretebiliyor. Diğer içerik üreten kullanıcıları takip edebiliyor ya da takip ediliyor. Aynı şekilde sistemimizde üye olan kullanıcı kategori, etiket veya hastag ları da takip ederek eklenen içeriklerden anında haberdar olabiliyor. Bildirim sistemimiz ile takip alan, takipten çıkan, eklediği içeriğe yorum alınca, veya reaksiyon alınca bildirim gidiyor.

Düşüncesinize içerik ekliyorsunuz yorumlar geliyor, reaksiyon alıyorsunuz. Peki ya partnerlik sistemi ile eklenen içerikten kazanç elde edilse nasıl olur? İşte bu kısım diğerlerinden bizi kat kat ön plana çıkarıyor.



Yukarıda görülen fiyatlar şuan hazır olan fiyatlandırma değil fakat partnerlik için düşündüğümüz sistem şu. Resim de göreceğiniz gibi. Partner üye Kadın Kategorisinde bir içerik üretti diyelim. 200 Kelimeden oluşuyor. 0.80 kuruş kazandı. Aynı şekilde bir tane daha aynı kategoride aynı kelime saysında içerk üretti. 0.80 kuruş daha hesabına eklendi ve 1.60 kuruş kazancı oldu. Bu eklediği iki içerik ayrı ayrı 1000 üzeri gösterim aldı diyelim. 1.00 TL Ayrı ayrı kazandı ve toplam bakiyesi 3.60 oldu.

Çok fazla makale yazarak kazanç elde eden insanlar var. Bu insanlar kelime sayısına göre makalelerini başka sitelere satıyor ve kazanç elde ediyor. O makaleden ettiği kazanç onunla sınırlı. Peki ya biz aynı içerikten hala kazanç elde edilebileceğini söylesek?

Şuan için partner üyelerimiz için havuzumuzda 5000 TL gibi bir para birikti. Bu parayı partner üyelerimize harcamak için ayırdık ve bu yüzden hiçbir şekilde dokunmuyoruz. Fonlamaya sunduk çünkü hem yazılımsal geliştirmelere ihtiyacımız var hem de mobil uygulamalarımız şart. Tabii bunların yanına sosyal medya reklamları da eklenince gereken para biraz artıyor. Oraya biz 50000TL yazdık fakat bizim için 100TL de çok önemli 1 TL de.

Kısacası biz yeni bir pazar alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Partnerlik programımızı destekleyen yatırımcılarımız var ve bu sayede 5000TL havuzumuzda bekletiyoruz. Partnerlik programını başlatmak için sabırsızlanıyoruz açıkçası. Ayrıca domainhizmetleri.com 'un sayesin de de altyapımız hazır ve bunun için ek bir bütçe ayırmak zorunda kalmıyoruz. Umarım bu açıklama sizin için yeterli olmuştur ya da ufakta olsa katkıda bulunmak isteyen kullanıcılar için faydalı olur.

zizanet adlı üyeden alıntı

Aynı şey değil mi bu?
Ha, bir de aklıma gelmişken, tosuncuk sen misin?


Tosuncuk derken?