Merhabalar arkadaşlar. Niche ve tek bir anahtar kelime üzerine yoğunlaşmış web sitemin google ilk sayfada çıkmasını hedefliyorum. Öncelikli amacım girdiğim tüm içeriklerde bu içeriklerin google aratmalarında üst sıralarda çıkmasını değil, ana sayfamın ve ilgili kategorileri sayfalarımın googleda ilk sayfada çıkması yönünde. Bunun için nasıl bir seo stratejisi uygulamalıyım?

Örneklendirmek gerekirse: diyelim filmizleseyret.com alan adıyla bir web sitem var ve ben sadece googleda "film izle" kelimesi aratıldığında bu ana sayfamın ilk sayfada çıkmasını istiyorum. Diyelim "Esaretin Bedeli" filminin makalesini yazdım ama ben google aramalarında Esaretin Bedeli yazıldığında bunun çıkmasını istemiyorum. Bu ve tüm içeriklerimin benim ana sayfamı ve kategorilendirdiğim sayfaların(örn: aksiyon film izle) googleda üst sıralara taşımasını istiyorum.

Bunun için neler yapmalıyım? Ana anahtar kelimemi yani örnekten gidecek olursak "film izle" kelimesini içeriklerimde nasıl kullanmalıyım? Ya da kullanmalı mıyım? İç linklemeyi nasıl yapmalıyım? ve Etiketlerim nasıl olmalı. Tek bir anahtar kelime üzerine yoğunlaşılmış bir web sitede? Görüşlerinizi merak etmekteyim. Şimdiden teşekkürler.