ApranaX adlı üyeden alıntı

Merhaba programı indirdirim bir sorunla karşılaştım windows XP P3 Kullanıyorum programı hiç açmıyor hata ise şu şekilde "Uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135). Sonlandırmak için TAMAM düğmesini tıklatın.

Acaba bir bendemi sorun oldu, böyle sorunla karşılaşan arkadaşımız çıkarsa paylaşabilirmi?

Spybot adlı programı indir, ve kur arkadaşım ve güncelle .Daha sonra bilgisayarı nı yeniden başlat.Açılırken gördüğün siyah ekran sırasında 2 sn aralıklarla f8 tuşuna bas.Karşıa gelecek olan listeden güvenli modu seç.Kullanıcı seçme ekranını administrator hesabını seçerek devam et.(yoksa kullanıcı adınızı) Gelen uyarıya evet deyin.Daha sonra başlat tüm programlardan spybot programınızı çalıştır ve tarama yap.Yukardaki menüden seçili hataları düzelt'e tıkl ve uyarıya evet de .Hepsinin başında yeşil tiki gördüğün zaman programı kapat.Virüsler temizlendikten sonra başlat çalıştıra msconfig yaz .Çıkan pencerenin üst menülerinden başlangıç sekmesine git.Antivirüs programınız haricindeki listedeki her şeyin başındaki işareti kaldırıp tamam de.Bilgisayarınızı normal başlatın sorununuz hallolacaktır arkadaşım..

internette buldum bi arkadaş böyle halletmiş belki yararı olur..