ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
univer.site adında bir domainim var öğrenci forumu açıcağım
şuanda üniversiteler hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum örnek olarak
x üniversitesi hakkında bilgi
x üniversitesi imkanları veya kalacak yerler
x üniversitesi hangi yurtta kalınır tavsiyeler veya fakülte nasıl mevki olarak vs vs vs
bu konuda bana yardımcı olucak veya şuanda bulunduğunuz üniversite veya bölüm hakkında bilgi vericek kişileri arıyorum varsa bana pm atabilirmi veya forumda moderatörlük versem makale girişi sağlayabilirmi şuanda forum kurulmadı makaleleri hazırladıkdan sonra moderatörlük verebilirim siteyi yaklaşık 200 makaleden sonra açıcağım o yüzden makale stoğu yapıyorum sizden makale yazmanızı istemiyorum sadece gittiğiniz üniversite hakkında veya çevresi bilgi verirseniz çok iyi olur ama makale olarak yazarsanız da çok makbule geçer bu durum siteye destek olmuş olursunuz
ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
çok az bilgi içeren pmler atsanız bile yeter mesela olumsuz yönleri gibi
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bütçe yoksa proje de yoktur bence. Ücret ödemeden makale bulmanız çok zor. Destek bulamıyorsanız satın gitsin domaini.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Üniversite taban puanları ve başarı sıralamaları keyword'üne çalışırsanız sadece bu bile büyük bir proje yaratır. Örnek olarak unirehberi.com, bilgenc.com ve basarisiralamalari.com sitelerini inceleyin. Ama sadece domain'le iş olmuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Univer olarak marka tescil araştırması yaptınız umarım.
Umarım bir problem yaşamazsınız.
Başarılar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forum olursa, bir ise yaramaz. Forum görünümü kullaniciya iğrenç ve demode geliyor heleki sadece bie bilgi alip cikacaklar için. Sizin onceki konunuza ne yapılacağını yazmistim. Ilk olarak, her sehirden bir universiteyi tanitan makaleler yazın kendiniz.
Yeri, ulaşımı, cevresindeki yurtlar, taban tavan puanları, resimler vb. Bunlar netten bulunur, özgün ve tek sayfada tum bilgiler olacak şekilde dizayn edilir. Site az çok olustuktan sonrada, daha spesifik ve öğrenci merakini giderecek calismalara yonelilmeli..
bende olacaktı, tek başıma neler yapardım.. boyle kimse size ay su diye bilgi vermez.