-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar Site hızlandırma konusunda CSS vs sıkıştırma falan var ama onu yapınca da site alt üst oluyormuş galiba nasıl düzgün bir şekilde yapılabilir Bir de başka neler yapılabilir Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Css ve Js sıkıştırma düzgün şekilde yapılırsa site alt üst olmaz.Sitenizi Google PageSpeed aracı üzerinden analiz edin ve hemen alt kısımda bulunan optimize edilmiş kaynakları zip formatında indirerek FTP protokolü kullanarak sitenizde bulunan CSS/JS dosyaları ile değiştirin işlem tamamlanacaktır.Daha ileriye gitmek isterseniz Critical CSS ve Unused CSS gibi metodlara başvurabilirsiniz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aslında bunda kullandığınız yazılımın etkisi çok önemli. Mesela ben wordpress sitemde litespeed cache eklentisini kullanıyorum. Css ve js sıkıştırma etkin. Ancak css sıkıştırma işleminde temanın style.css dosyası sıkışınca sayfa açılış süresinde 1 sn kadar kötü görülüyor du. Bende lite speddd cache ayarlarından style.css dosyasını sokuşturmadım. Sizinde bu tarz bir işlem yapmanız gerekli.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com