-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ahmetp adlı üyeden alıntı
Bizim sorunumuz bu işte. Bilmeden inanmak.
Neden bilmeden, kanıtını görmeden inanayım?
325 milyon nüfuslu amerika ve yüzlerce ülke arasından Türkiye pazarının, toplam Adsense gelirinin %40'ını oluşturduğunu söylemek tam anlamıyla bilgisizliktir.
Dünyadaki tüm sitelerin %60'ı İngilizce. Geri kalan %40'ı Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Japonca, Fransızca vs vs.
Şimdi bir daha düşün.
Kardeşim herşeyi biliyorum diyen insan hiç bir şey bilmiyodur. Ben alanımda konuşuyorum. Ben bildiğimi söylüyorum sende bildiğini söylüyorsun. İnanmayabilirsin, bende inandırmaya çalışmıyorum. Ayrıca senin bu konuda ne işin var ? Belli ki konuyla ilgili konuşmaya değil benim bilgimi tartışmaya gelmişsin. Lütfen rica ediyorum, işine bak. Sana ayıracak vaktim yok.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne demek ne işim var? Burası forum. Nereye yazacağımı soracak değilim.
Bir şey sallamışsın kaynağı olmayan, ben de sordum nedir bunun dayanağı. Hala kaynak vereceğine bana laf atıyorsun.
Yaptığın şey insanları yanlış yönlendirmek. Yalan bilgi vermek.
Bana zaman ayır diyen mi oldu? Yani buraya yazıyorsan cevap geleceğini unutma.
Ben de o zaman dünya nüfusunun %40'ı Türkiye'de diyeyim, itiraz edene de işine git ne cevap veriyorsun mu diyeyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ahmetp adlı üyeden alıntı
Ne demek ne işim var? Burası forum. Nereye yazacağımı soracak değilim.
Bir şey sallamışsın kaynağı olmayan, ben de sordum nedir bunun dayanağı. Hala kaynak vereceğine bana laf atıyorsun.
Yaptığın şey insanları yanlış yönlendirmek. Yalan bilgi vermek.
Bana zaman ayır diyen mi oldu? Yani buraya yazıyorsan cevap geleceğini unutma.
Ben de o zaman dünya nüfusunun %40'ı Türkiye'de diyeyim, itiraz edene de işine git ne cevap veriyorsun mu diyeyim?
Senin konuya yolladığın fotoğraf neyi kanıtlıyor ? Adwords'un muhasebecisimisin. Ben Türkiyede ki ticaret hacminin rakamları ile konuşuyorum. Sen tutmuşsun ne üdüğü belirsiz bir fotoğraf koymuşsun. Bana sanki Adwords'un ofisinde muhasebe müdürüsünde, fotoğraf atıyorsun.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Halen verdiğin yalan bilgiyi kanıtlamadın ve bana laf atıyorsun.
Bu kısır tartışmayı devam ettirmeyeceğim. Yazdıkların o kadar sığ ki. Yaşına veriyorum. Dönüp bu yazdıklarını 10 yıl sonra okumanı tavsiye ediyorum.