lostyazilim

Ayrıntının böylesi!

26 Mesajlar 3.509 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ahmetp ahmetp WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 19.05.2017
    • Yaş/Cinsiyet 40 / E
    • Meslek Diğer
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad A** P**
    • Mesajlar 332
    • Beğeniler 39 / 144
    • Ticaret 1, (%100)

06WUU adlı üyeden alıntı

Kimseye birşey inandırmak gibi bir niyetim olmadı. İsteyen istediğine inansın. Bu böyle. Sen Türkiye pazarını bence küçültüyorsun onun hezeyanları içindesin. Daha devam etmek isterdim ama yeri burası değil.

Bizim sorunumuz bu işte. Bilmeden inanmak.

Neden bilmeden, kanıtını görmeden inanayım?

325 milyon nüfuslu amerika ve yüzlerce ülke arasından Türkiye pazarının, toplam Adsense gelirinin %40'ını oluşturduğunu söylemek tam anlamıyla bilgisizliktir.

Dünyadaki tüm sitelerin %60'ı İngilizce. Geri kalan %40'ı Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Japonca, Fransızca vs vs.

Şimdi bir daha düşün.

wmaraci
    reklam

06WUU 06WUU WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 27.05.2014
    • Yaş/Cinsiyet 30 / E
    • Meslek Webmaster
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad E** A**
    • Mesajlar 279
    • Beğeniler 42 / 70
    • Ticaret 0, (%0)

ahmetp adlı üyeden alıntı

Bizim sorunumuz bu işte. Bilmeden inanmak.

Neden bilmeden, kanıtını görmeden inanayım?

325 milyon nüfuslu amerika ve yüzlerce ülke arasından Türkiye pazarının, toplam Adsense gelirinin %40'ını oluşturduğunu söylemek tam anlamıyla bilgisizliktir.

Dünyadaki tüm sitelerin %60'ı İngilizce. Geri kalan %40'ı Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Japonca, Fransızca vs vs.

Şimdi bir daha düşün.
    Kardeşim herşeyi biliyorum diyen insan hiç bir şey bilmiyodur. Ben alanımda konuşuyorum. Ben bildiğimi söylüyorum sende bildiğini söylüyorsun. İnanmayabilirsin, bende inandırmaya çalışmıyorum. Ayrıca senin bu konuda ne işin var ? Belli ki konuyla ilgili konuşmaya değil benim bilgimi tartışmaya gelmişsin. Lütfen rica ediyorum, işine bak. Sana ayıracak vaktim yok.

Web Project Master | {Good Code}

• Üyelik 19.05.2017
    • Yaş/Cinsiyet 40 / E
    • Meslek Diğer
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad A** P**
    • Mesajlar 332
    • Beğeniler 39 / 144
    • Ticaret 1, (%100)
    Ne demek ne işim var? Burası forum. Nereye yazacağımı soracak değilim.

Bir şey sallamışsın kaynağı olmayan, ben de sordum nedir bunun dayanağı. Hala kaynak vereceğine bana laf atıyorsun.

Yaptığın şey insanları yanlış yönlendirmek. Yalan bilgi vermek.

Bana zaman ayır diyen mi oldu? Yani buraya yazıyorsan cevap geleceğini unutma.

Ben de o zaman dünya nüfusunun %40'ı Türkiye'de diyeyim, itiraz edene de işine git ne cevap veriyorsun mu diyeyim?

06WUU 06WUU WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 27.05.2014
    • Yaş/Cinsiyet 30 / E
    • Meslek Webmaster
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad E** A**
    • Mesajlar 279
    • Beğeniler 42 / 70
    • Ticaret 0, (%0)

ahmetp adlı üyeden alıntı

Ne demek ne işim var? Burası forum. Nereye yazacağımı soracak değilim.

Bir şey sallamışsın kaynağı olmayan, ben de sordum nedir bunun dayanağı. Hala kaynak vereceğine bana laf atıyorsun.

Yaptığın şey insanları yanlış yönlendirmek. Yalan bilgi vermek.

Bana zaman ayır diyen mi oldu? Yani buraya yazıyorsan cevap geleceğini unutma.

Ben de o zaman dünya nüfusunun %40'ı Türkiye'de diyeyim, itiraz edene de işine git ne cevap veriyorsun mu diyeyim?

Senin konuya yolladığın fotoğraf neyi kanıtlıyor ? Adwords'un muhasebecisimisin. Ben Türkiyede ki ticaret hacminin rakamları ile konuşuyorum. Sen tutmuşsun ne üdüğü belirsiz bir fotoğraf koymuşsun. Bana sanki Adwords'un ofisinde muhasebe müdürüsünde, fotoğraf atıyorsun.

Web Project Master | {Good Code}
    wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 19.05.2017
    • Yaş/Cinsiyet 40 / E
    • Meslek Diğer
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad A** P**
    • Mesajlar 332
    • Beğeniler 39 / 144
    • Ticaret 1, (%100)
    Halen verdiğin yalan bilgiyi kanıtlamadın ve bana laf atıyorsun.

Bu kısır tartışmayı devam ettirmeyeceğim. Yazdıkların o kadar sığ ki. Yaşına veriyorum. Dönüp bu yazdıklarını 10 yıl sonra okumanı tavsiye ediyorum.

• Üyelik 19.05.2017
    • Yaş/Cinsiyet 40 / E
    • Meslek Diğer
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad A** P**
    • Mesajlar 332
    • Beğeniler 39 / 144
    • Ticaret 1, (%100)

06WUU adlı üyeden alıntı

Senin konuya yolladığın fotoğraf neyi kanıtlıyor ? Adwords'un muhasebecisimisin. Ben Türkiyede ki ticaret hacminin rakamları ile konuşuyorum. Sen tutmuşsun ne üdüğü belirsiz bir fotoğraf koymuşsun. Bana sanki Adwords'un ofisinde muhasebe müdürüsünde, fotoğraf atıyorsun.

O fotoğraf yüksek hitli bir internet sitesinin Adsense gelirleri. Sapla samanı iyice karıştırdın.

Yani hangi ülkeden tık başı ne kadar kazandığını gösteriyor. Bu bir datadır, bilgidir.

Başka da yazmama gerek yok çünkü anlama problemi var aramızda.

wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al