Marstyson adlı üyeden alıntı

Ne yapsalardı ? İzin verseler , yarın bir gün Cumhurbaşkanına hakaret ve ...... ya muhalefetten adminleri de mi içeri alsalardı .
Bence en iyisi böyle . Kimse zaten bir şeye inanmıyor , sadece kendini riske atıyor insan

Sizin de anlamadığınız bu , bir şey yapamazsınız . Bunun önüne siz burda bir şryler yazınca geçemezsiniz . Sizin bildikerinizi ben de biliyorum, etrafımla sırf bu yüzden kaç kere tartıştım. Bu çözüm değil , sadece boşuna risk almaktır . Malesef yapacak bir şey yok

Benim hemen yanımda eniştem var . Yanımda tanıdığım arkadaşım var . Kaç kere anlattıö hiçbir zaman inanmadılar . Benim yakınıma anlatamadığımı siz burdaki insana anlatamazsınız . Üstüne risk alıp , boşuna kendinizi riske atarsınız . Lütfen başkalarıyla kendinizi tehlikeye atmayın , dediğiniz gibi cahil insan zaten anlamayacak sizi

Hocam korkulacak ya da risk alınacak bir sey yok. Dert etmeyin, bugun diktatorluk denemelerinden korkarsak 2 gun sonra evimizden cikamayiz. Dediğim gibi, onlar yine anlamasın elbet başlarına ciddi anlamda bir şey gelince anlayacaklar.