-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben en son 2-3 sene önce bir türk tema yapımcısından tema aldım. Türk tema yapımcılarının %90ı müşteri memnuniyetine önem vermiyor. Satarken onu arkadaş canlısı olarak görebilirsiniz ama temada yaşadığınız bir sorunu gelin de skypedan falan yazın, sorunu sizde arıyor. Aptal yerine koymaya çalışıyor, hatasını kabul etmiyor.
Ben böyle bir insanla karşılaştım. Adama diyorum ki hocam şu şekilde yazınca tasarım bozuluyor dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz? Yazma o zaman :) Sorun sizmişsiniz gibi üste çıkıyorlar ve bir de sanki adamlar wp tema değil işletim sistemi çekirdeği yazmış gibi geriliyorlar.
Peki ben ne yapıyorum? Ben genelde envatodan alışveriş yaparım. Onun dışında kendi projelerim için temayı kendim geliştiririm. Yerli falan gerçekten benim umurumda değil, eğer hizmeti adam akıllı vermiyorsa kusura bakmayın ama kardeşimden bile alışveriş yapmam.
Verdiğiniz paranın karşılığını tam olarak verenle iş yapın yoksa kaybeden sadece ve her zaman siz olursunız. Ayrıca burada genel konuşmadım, hiç kimse üzerine alınmasın lütfen.
sağlıcakla kalın.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu safir temanın verdiği hizmeti kötülemek istemiyorum. Fakat bu temaları inceledim, hiç de kodlanmışa benzemiyorlar. Daha çok güzel ve detaylı şekilde editlenmiş temalara benziyorlar.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba,
Şimdi burada kesinlikle kimseyi kötülemek istemem fakat lütfen temalara daha çok önem verin. Şöyle bir durum var ki Türk temaları php 5.6 üstü çalışmıyor (genel gördüklerim) lütfen bu konu hakkında daha güncel olmanızı temenni ediyorum.
Artı olarak temalara child tema olarak ekleme yapın ve en önemlisi de bu trans-let bölümü ekleyin.
Görüntüleri psd olarak kayıt edin ve dosyanın içinde kurulum olarak bir pdf oluşturun. Dosyalarınızda şifreleme olmasın başka bir yöntem kullanın.
Tüm eklentiler ile uyumlu olsun, AMP ve Facebook Articles gibi bir çok yeniliklere hazır olsun. Kendisinden cache sistemi olsun. Reklam alanları bol olsun.
Anlatacağım çok durum var fakat şu yönden de onlara hak veriyorum mesela onlar tek başına yazıyorlar. Ama büyük temaları daha doğrusu benim istediğim özellikli temaları büyük bir tim yapıyor.
Ama sizin onlardan bir eksiğiniz yok. Benim bir projem var fakat bu şekilde olduğu için olmuyor artı olarak çok para gerekiyor :)
Tüm emekci hocalarıma selam olsun.
Teşekkürler,
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Search console da hatalara sebep olan temalardan biri maalesef Safir temadır.
Kendilerini geliştirmedikleri sürece asla hiç bir Türk tema yapımcısına destek olmam.
En basiti php 5.6 sürümü kullanmak zorunda hala millet. Böyle bir mantık var mı?
Bizler bilinçli tüketici olmadıkça, daha çok sömürürler bizi. Açıkçası acıyorum bunlara verilen paralara. Ucuz diyorsunuz ama inanın daha pahalıya geliyor.
İyi forumlar herkese.
2 kişi bu mesajı beğendi.