Ben en son 2-3 sene önce bir türk tema yapımcısından tema aldım. Türk tema yapımcılarının %90ı müşteri memnuniyetine önem vermiyor. Satarken onu arkadaş canlısı olarak görebilirsiniz ama temada yaşadığınız bir sorunu gelin de skypedan falan yazın, sorunu sizde arıyor. Aptal yerine koymaya çalışıyor, hatasını kabul etmiyor.

Ben böyle bir insanla karşılaştım. Adama diyorum ki hocam şu şekilde yazınca tasarım bozuluyor dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz? Yazma o zaman :) Sorun sizmişsiniz gibi üste çıkıyorlar ve bir de sanki adamlar wp tema değil işletim sistemi çekirdeği yazmış gibi geriliyorlar.

Peki ben ne yapıyorum? Ben genelde envatodan alışveriş yaparım. Onun dışında kendi projelerim için temayı kendim geliştiririm. Yerli falan gerçekten benim umurumda değil, eğer hizmeti adam akıllı vermiyorsa kusura bakmayın ama kardeşimden bile alışveriş yapmam.

Verdiğiniz paranın karşılığını tam olarak verenle iş yapın yoksa kaybeden sadece ve her zaman siz olursunız. Ayrıca burada genel konuşmadım, hiç kimse üzerine alınmasın lütfen.

sağlıcakla kalın.