Merhaba,

Aslında başlıkta biraz yanlış aktardım. Centos 7 ile centos web panel kurdum sunucuya. Sunucu digitalocean üzerinde. Sonrasında digitalocean nslerini silip kendi ns lerimi oluşturdum. Aynı şekilde namecheap üzerinde bulunan domainime Advanced DNS kısmından PERSONAL DNS SERVER bağlantısına tıklayıp ns adresleri oluştırdum.

ns adreslerinin karsılıgına digitalocean ns adreslerinin iplerini girdim aynı digitalocean da yaptıgım gibi.

Daha sonra bu domainin ns adreslerini de ns1.busite.com ns2.busite.com ns3.busite.com seklinde düzenlendim. Centos web panelden de edit ns kısmından ns adresleri ve karsılarına digitalocean ip adreslerini girdim. Site yönlendi bu şekilde. Oluşturdugum ns adreslerinin ip adreslerini sorguladıgımda digitalocean ns adresleriyle aynı iplere sahip. Oturmuş hiç bir sorun yok buraya kadar.

Sitem açılıyor panel açılıyor. Sorun buradan sonra baslıyor. Bir paket olusturdum. Sonra kullanıcı ekledim. Eklediğim kullanıcının domain paneline gelip olusturdugum nsleri girdim. intodns üzerinden siteyi sorguladıgımda hiç bir sorun gorunmuyor. nsler de sıkıntı yok. Ama site ip alamıyor. Haliyle site açılmıyor. Ben sorunun nsler kaynaklı oldugunu dusunmuyorum her sey normal.

Acil yardımlarınızı bekliyorum sagolun.