Şimdiden böyle mesajlar görmek çok hoşuma gitti. Burada iyi arkadaşlıklar edineceğimize hiç şüphem kalmadı artık.


@FurkanHisamioğlu ,Kriptoparalar konusunda olsun finans sektörü ve yatırım anlamında kendi çapımda amatör çalışmalarım mevcut. Özellikle E-ticaret sektöründe kullanım açısından büyük bir beklentim var ancak şu an için biraz bu aşamada bekleme taraftarıyım. Yartırım olarak kriptopara yatırımcısıyım sanıyorum sizin de olduğunuz gibi. Ancak bu konuda her bilgiye açığım. Dolayısıyla insan insandan üstündür diyerek bilgi paylaşımı yapabileceğimizi ümit ediyorum.

Bilgi paylaşımı bir yana bu konuda youtube kanalı kurmayı düşünüyorum. Her ne kadar izlenim sayıları az da olsa bu girişimin uzun vadede karlı olacağına eminim.


@PoseidonTR ben her konuda olduğu gibi Python konusunda da kendimi öğrenci olarak görüyorum. Bu konuda lisans tezimde bir çalışmam oldu fakat sonrasında öğrenme ve geliştirmek için aşırı büyük bir çalışmam olmasa da hevesim tam anlamıyla devam ediyor. Sanıyorum üniversite sonrası bir ortak arkadaş grubum olmadığı için ve sektöre kendimi atmaktan ziyade (maaşlı çalışan olmadığım için) kendi işimde de E-Ticaret konusunda bu konuda bir çözüm oluşturmadığım için yerimde saydım diyebilirim. Fakat burada mesela senin gibi bir arkadaş çevresiyle hem motivasyon anlamında hem de tecrübe aktarımı açısından düşünüldüğünde -ki insanın çevresi o şahsı otomatik olarak etkileyerek diye düşünerek daha ileri seviyelere gelebileceğimi düşünüyorum.