Nereden başlasam bilemedim. Arkadaşın ticaret puanına güvenerekten medyabayim'e deneme amaçlı 10 TL bakiye yükledim.
4 gün geçmesine rağmen 10TL'yi harcayamadım neden mi?
10TL ile 10 bin takipci almayı hedefliyordum fakat;
takipci siparişi veriyorum 50 takipci geliyor sistem paramın üstünü geri iade ediyor 2 saat sonra birdaha sipariş geçiyorum 100 takipci geliyor sistem para üstünü geri iade ediyor. 50 kuruş kuruş sipariş veriyorum 4 gün boyunca 10TL'yi bitiremedim halada bitiremedim çünkü tam 3-4 saat önce sipariş verdim henüz gelen giden bile yok. olumsuz puan vermemde ki bir diğer etken ise sabah 1000 takipciyi 0.70 kuruştan almıştım sonra dedim ki bunlar yine tam atmayacak ben siteye girip tekrar sipariş verim birde ne göreyim 1000 takipci 0.90 kuruş olmuş hemen canlı desteğe bağlandım dedim ki; takipci fiyatımı arttı ? canlı destek hayır bir artış olmadı dedi, bende bakın fiyat listesinde bile fiyatı değişti dedim kontrol etti fiyat hakkında bilgimiz yok diyor sonra bir kişiye sordurmuş güya kime sordurduysa oda fiyat artışı yok diyor ama biz satın alırken 0.90 kuruş üzerinden sipariş verebiliyoruz. yani kardeşim kısaca bunların kendilerinden haberleri yok kurmuşlar sistemi alan alır almayan eyvallah modundalar zaten bir canlı destekleri var düşman başına cevap vermesi bile kaba saba, sanki sevgiliyiz de bana trip atıyormuş gibi saçma sapan bir ruh halinde. ben denemelik 10 TL yükledim 10 TL ile pişman oldum siz 50 TL yükleseniz 1 ay harcayamazsınız :D hadi selametle.