UZAK DURUN !

Bu Arkadaşlardan fiziksel sunucu kiraladım..
Sunucuyu kiralayana kadar skype ile 11 saat kesintisiz iletişimde olup sürekli konuştular Sunucu Kiralama,sunucu optimizasyonu ve wordpress optimizasyonu için anlaştık.. 600 KÜSÜR LİRA Ödemeyi yaptık kurulum bittiği anda skype iletişimi kesildi.. Destek bildirimlerine 6 saat sonra cevap verir oldular.. Hemen hemen hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar herşey İçin Ayrıce Destek paketi satın almanızı istiyorlar..
vs... vs.... yazmakla bitmez sorunlar.. Anlık 5000 Kişiyi rahat görürsün dedikleri sunucu anlık 1000 kişi olunca donmaya başladı CDN dediler onuda denedik oda olmadı mysq dediler.. siteyi komple sıfırdan kurman lazım dediler sıfırladım tekrar kurdum wordpress optimizasyon ücretini tekrar istediler.. 500-700 içerik girdiğim siteyi silmek zorunda kaldım.. tekrar başladım 500 içerik olunca tekrar silmek zorunda kaldım... 2.ay ödemesi yaklaşınca.. Beyfendi demeye başladılar Tekrar 500 Lira Ödemeden sonra yine araki bulasın.. Şuan siteye ulaşamıyoruz ÜCRETLİ DAHİ OLSA YARDIM EDEMEYİZ ÇOK YOĞUNUZ diyorlar..
Site çalıştıramadığımız sunucuya KERİZ Gibi ödeme yapmış olduk..
DAHA FAZLASINI ANLATMAYA GEREK YOK...