uonrl Hocam maalesef değersiz. r2sh.com, r5sh.com, r6sh.com, r7sh.com ve buna benzer pek çok domain daha boşta şuan. Sizinkinde içinde 4 rakamı olması işi daha da kötü etkiliyor çünkü bu tarz domainleri genelde Çin'liler alıyor onlarda içinde 4 olan domaini almazlar (uğursuzluk getirdiğine inanıyorlarmış 4 rakamı "Ölüm" kelimesi ile sesteş olduğu için).

LNLL.COM deniyor sizinki gibi domainlere harf-rakam-harf-harf.com domain yani. Kayıtlara geçen 61 satış var. Bu tarz kombinasyonda 170.000'den fazla alınabilir domain olduğunu düşünürsek 61 rakamı çok çok az bir rakam. Sayısal oynasanız kar etme şansınız daha fazla diyebilirim bu domain ile birinin yüksek meblağ ödeme ihtimalindense yani bu rakamlara göre.

En son bu biçime uygun p2ug.com adresi 28 Ağustos 2018'de Namejet'de 270 dolara satıldı. Toplam 61 satış arasında rekor ise m3sh.com adresinin SEDO üzerinden 28.12.2017 tarihindeki 8.000 Dolarlık satışında görülmüş. Benim fikrim tutmaya değecek bir adres değil.

Projelendirme için birşey diyemiyorum nasıl bir proje yapacağınıza bağlı. Kısa domainler marka olmaya daha müsait. Güzel bir proje ile tabiki domain değer kazanacaktır.