lostyazilim

DÜZENLENDİ: Tasarladığım sozluk benzeri yazilim satis konusu eklendi

59 Mesajlar 5.405 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ByX ByX I Love Google Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek yok
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 130 / 86
  • Ticaret 17, (%88)

Lokasyon123 adlı üyeden alıntı

Hocam buraya konu acmamin sebebi de bu tasarimini nasil degistirebilirim yani anlayabilecegim cinsten soyle aciklayayim nasil tasarimi daha modernize hale getirebilirim
Slider vs.vs ornek veriyorum kizlar soruyor gibi bir tasarim mi olmali ? Ornek veriyorum sadece moderinize tasarim olarak aklima gelmedi baska birsey

Birde baska ne gibi ozellikler ekleyebilirim ? Kullanicilarin benim scriptimi tercih etmelerini saglamak icin

Tesekkurler hocam front end kisminda cidden amatorum. Gelistiriyorum kendimi ilk profesyonel satisa sunacagim sistem

Olmasini istediginiz ozellikler nelerdir su ozelliklrr olsa alirim diyeceginiz ?

Tesekkur ederim ferdi hocama katiliyorum brn tasarimini begenmiyorum ama. Sozluk yada soru cevap yapisina ne gibi birsey ekkleyebilirim onun taslagini cikaramiyorum diger sekilde viral temalardan bir farki kalmaz

Mobil uyumunda bir iki sorun harici bootstrap kullaniliyor zaten gerektiginde duzenliyorum

Kizlar soruyor temali gibi bise olirsa satin alirim :)

wmaraci
reklam

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)
Konu okunurken gündem bölümü kapanmali

AmeBack AmeBack Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 41 / 43
  • Ticaret 5, (%100)
Mobil olarak trend kısmında uzun yazılar ve yazı içindeki resim sağ tarafa kaymış. Yazı okunması için göz işaretinden 2 tane var. Profilde kullanıcı resmi ve altındaki yazı ortalı olursa daha estetik olur.

Ufak tefek sorunlar var, genel olarak bakıldığında çok iyi iş çıkarmışsın.

Eklemek istersen haftanın en çok mesaj yazanları ve konu acanlari gibi üyeleri rekabete yönlendirecek eklemeler yapabilirsin.
Lokasyon123

kişi bu mesajı beğendi.

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)

AmeBack adlı üyeden alıntı

Mobil olarak trend kısmında uzun yazılar ve yazı içindeki resim sağ tarafa kaymış. Yazı okunması için göz işaretinden 2 tane var. Profilde kullanıcı resmi ve altındaki yazı ortalı olursa daha estetik olur.

Ufak tefek sorunlar var, genel olarak bakıldığında çok iyi iş çıkarmışsın.

Eklemek istersen haftanın en çok mesaj yazanları ve konu acanlari gibi üyeleri rekabete yönlendirecek eklemeler yapabilirsin.

Guzel fikir hocam yeni guncellemede not aldim ekleyecegim bunlari gun icerisinde degisimler olacak

Xdaapps adlı üyeden alıntı

Konu okunurken gündem bölümü kapanmali

Hocam sozluk yapisi oldugu icin gundem bolumunu tuttum orada cok bos kalir diger turlu orasi

ByX adlı üyeden alıntı

Kizlar soruyor temali gibi bise olirsa satin alirim :)

Soru cevap scripti degil hocam bu

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
wmaraci

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)
merhaba, geliştirme var mı güvenlik durumu vs.. nedir?

BocekBasi BocekBasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sıradan
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 2842
  • Beğeniler 374 / 374
  • Ticaret 30, (%100)
Keşke soru cevap scripti yapsaydınız türkçe güzel bir şeyler q2a gibi

https://dapasorgu.com

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)

BöcekBaşı adlı üyeden alıntı

Keşke soru cevap scripti yapsaydınız türkçe güzel bir şeyler q2a gibi

Hocam yazilimi istendigi sekildr kullanabilirsiniz bastan soru cevap platformu olarak kodlayacaktim sonra bazi yerleri degistirdim q2a gibi bir yapisi bulunuyor zaten ama kizlarsoruyor yapisi getirmek hem ucretini arttirir hemde bosa zaman kaybi yaratir isteyenlere ozel + ucreti ile kodlayabilirim kizlar soruyor yapisi ile

amatoryus adlı üyeden alıntı

merhaba, geliştirme var mı güvenlik durumu vs.. nedir?

Ufak ayarlar yapilmakta pdo guvenlik kodlari ve ufak guvenlik yapilari hazirlandi zaten dikkat ederek gelistirildi guvenlik testine sokulabilir isteyen arkadaslar deneyebilir test sonuclarini bana bildirebilirsiniz

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

YASiNHUTAR YASiNHUTAR webhazine.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webtasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** H**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 65 / 199
  • Ticaret 40, (%100)
Başarılı bir yazılım olmuş. Ufak tefek hatalar var. Onlarda giderilirse çok iyi olur. Mobildeyken 'kayıt ol' butonuna tıklanınca form aşağıda kalıyor.

BocekBasi BocekBasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sıradan
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 2842
  • Beğeniler 374 / 374
  • Ticaret 30, (%100)

Lokasyon123 adlı üyeden alıntı

Hocam yazilimi istendigi sekildr kullanabilirsiniz bastan soru cevap platformu olarak kodlayacaktim sonra bazi yerleri degistirdim q2a gibi bir yapisi bulunuyor zaten ama kizlarsoruyor yapisi getirmek hem ucretini arttirir hemde bosa zaman kaybi yaratir isteyenlere ozel + ucreti ile kodlayabilirim kizlar soruyor yapisi ile

Ufak ayarlar yapilmakta pdo guvenlik kodlari ve ufak guvenlik yapilari hazirlandi zaten dikkat ederek gelistirildi guvenlik testine sokulabilir isteyen arkadaslar deneyebilir test sonuclarini bana bildirebilirsiniz

Wordpress entegreli bir soru cevap yapısı yok mesela

https://dapasorgu.com

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)

YASİNHUTAR adlı üyeden alıntı

Başarılı bir yazılım olmuş. Ufak tefek hatalar var. Onlarda giderilirse çok iyi olur. Mobildeyken 'kayıt ol' butonuna tıklanınca form aşağıda kalıyor.

Gordugunuz hatalari bana pm den yada buradan ulasarak yazabilirmisiniz hatalari duzeltiyorum

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al