-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Opencart teması. tema
bu
lastpavel adlı üyeden alıntı
bu zamana kadar siteniz iyi yerlerde değilse ciddi bir sorun var demektir. Tavsiyem işinin hakkını veren seo'cu bulun .
sitemizi ilk ben kurdum, asıl işim pazarlama, komşum bu firma. 1 yıl kadar yardımcı oldum arkadaşlara. Sonra kendi işimizden dolayı ilgilenemedim onlarla. Onlarda seocu bulup siteyi onlara vermişler. Benim kurduğumda opencart ile kurmuştum yine siteyi, 9. sıraya gelmişti konteyner kelimesinde. Daha sonraki seocular önce wordpress daha sonra prestashop ile 2 defa daha siteyi çevirmişler. Şimdi ben bu firmada yine pazarlamacı olarak işe başladım. Site seocuların elinde kaldı son 3,5 yıldır. Elime aldığımda konteyner kelimesinde 500'de bile değildi ve halen de değil tabi. Opencart kurdum tekrar, temayı ayarladım. Ürünleri sıfırdan ekledim.
WhiteRed adlı üyeden alıntı
Konteynercim.com, sıfır konteyner fabrikası, konteynerler üretir, özel konteyner tasarımları yapar. Ofis konteyneri, metropol kabin, konteyner ev, şantiye, ...
Description'a bak hacı :D
Seocu değilim dostum, bana senden isteğim title ve description'u tam olarak nasıl yazmam gerektiğini önerir misin?
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam önerim kendi kendinize kolayca yapabileceğiniz seo çalışmalarıdır Bknz:
Seo Yol Haritası anlamadığınız veya takıldığınız bir nokta olursa ücretsiz olarak yardımcı olabiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kurumsaldata.com | Web Tasarım | Web Yazılım | Seo
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok teşekkürler. Şuanda başladım. Şimdilik Title, Description ve Keyword'leri güncelleldim, aynı biçimde kategorileri de güncelliyorum. Umarım bu kez düzgün oluyordur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
idari işler
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında ben seocu olmasam bile buradan öğrendiklerimi baz alarak (açtığım konulara bakabilirsiniz.)
Solar aydınlatma ve solar lamba anahtar kelimelerinde birinci sayfadayım. Diğerinde 2. Sayfadayım o da reklamlar var diye.
Ve son 2 aydan beri neredeyse makale girmiyorum.
Solargezi.com