WpÖmerFaruk adlı üyeden alıntı

Bunu kolay şekilde yapabilirsiniz aslında, ekstra kodlarla uğraşmak istemezseniz. "resim_idleri" şeklinde bir özel alan ekleyin yazılara. Oraya da galeride göstermek istediğiniz resimlerin idleriniz yazın. 1,2,3,4 gibi. sonra aşağıdaki kodu da single.php dosyanızda içerik kısmının altına yerleştirin.

$IDler= get_post_meta( get_the_ID(), 'resim_idleri' );
echo do_shortcode('[gallery ids=".'$IDler'."]');
?>

Cevabınız için çok teşekkür ederim fakat bunun için önce resimi yüklememiz sonrada ıd'sini almamız gerekiyor sanırım temayı tek başıma kullanacak olsam birnevi çözüm olabilir ama kullanmak isteyen başkaları için çok uğraştırıcı bir yöntem direk olarak upload meteboxu ekleyerek bunu yapabilmek şansımız varmı ? demek istediğim sistemi woocommerce de kullanıyor mesela yeni ürün ekleyeceğimiz zaman 2 tane resim upload yeri çıkıyor birtanesi öne çıkarılan görsel diğeride ürün görselleri aynı şeyi yazılar kısmı içinde yapabiliyor muyuz ? Yukarıda film sitesi örneğinde verdiğim gibi veya alttaki resimde ki gibi bir şey yapmak istiyorum bu resimdeki gibi ek bir alan ile resim yükletim bu alanla seçilen resimleride single.php'de yayınlamak istiyorum tam olarak anlatabilmişimdir inşallah :)