Merhaba,
Yeni yabancı içerikli bir site açtım 1 ay önce, ingilizcem çok iyi olmadığı için başlarda kopyaladığım içerikleri biraz biraz değiştirerek girdim. Ardından bunu böyle sürdüremeyeceğimi düşünerek bir bot yazdım. Bot ile google yükselemezsin dediğinizi duyar gibiyim ama yükselenenler de var :)
Bota Array tipli bir değişkenle isim listesi gönderiyorum..
Bot bu kişinin wikipedia linkini buluyor. Buradan ilk cümleyi alıyor, eğer ilk cümle kısaysa 2. cümleyi de alıyor. Doğum günü, doğum yeri gibi bilgileri de ayrıca çekiyorum. (Spam durumuna düşmemesi için max 200 karakter çekiyorum.)
Ardından bir başka siteden yine botla kişinin fotoğrafını alıyorum.
Bunların hepsini birleştirip databadeye kaydediyorum İşlem tamam her şey istenildiği gibi.
Bunlara ek olarak içeriği aralıklarla değiştirmek için (css ile :after özelliği ile) Burç özelliklerini giriyorum. (Doğum gününü çektiğim için burcu otomatik olarak hesaplaması için function da yazdım) Ayda 1 bu içeriği değiştirince hepsi birden değişmiş olacak. (Google'nın böyle yaptığını başta aklıma gelse php ile hallederdim)
Sorum şu:
1)CSS ile content girdiğim için google bu yazıyı görebilir mi? Çünkü yazı html etiketleri arasında değil.
2)Bu sitenin spam durumuna düşme ihtimali nedir? Eğer spam durumuna düşerse diğer sitem etkilenir mi( Aynı advers hesap, aynı host, aynı statik ip ama birbirine link verilmedi ama)
İlk gün 80 içerik girdim. Harita gönderdim beklemedeyim. İndexlendikten sonra 2. partta bu büyüklükte olacak.