Sn. Atakan hocamın CHİP dergisinin 1 aylık ücretsiz Vidobu.com üyeliğini duyurmasından sonra üye oldum.Aylardır öğrenmek istediğim PHP dersleri için bir hevesle başladım.Şu anda Integer (rakamsal) fonksiyonlarkısmına kadar geldim.Ondan önceki işlediğim konularla alakalı az çok aklımda kaldı kodlar.Aslında ezbere gitmek istemiyorum ama çalışma şeklim şöyle;
-Sn. Hakan Çamoğlu diyelim 1. derste echo komutunu anlatıyor. Örneğin;
echo "Merhaba Dünya!";
?>
bu kodu videoda anlatıyor işte şöyle kullanılır böyle kullanılır vs... Sonra ben videonun sonuna geldiğinde DW'yi açıyorum ve işlediği kodu tek tek yazıyorum.Yazım hatası varsa videoda yazdığını kontrol ediyorum.Genellikle doğru çıkıyor.Sonra başka bir ders geçtiğim zaman bu sefer hem o dersin,hem de önceden işlediğim dersleri birleştirip kodları yazıyorum.(mesela şu an c konusunu görüyorsam önceki a ve b konularıyla alakalı kodları da yazıyorum.)bu iş ezbere mi giriyor bilmiyorum ama ilk defa videolu çalışıyorum.
Sizce doğru mu bu yaptıklarım? Daha yeni başladığım için eğer hatalı çalışıyorsam ileride sıkıntı yaşamak istemem...
Yardımlarınızı Bekliyor,
Saygılarımı sunuyorum...
Dipnot: Ayrıca Sn. Moderatörümüz Atakan hocama çok teşekkürlerimi sunuyorum.Allah ondan razı olsun o haberi görmeseydim umudumu kaybetmiştim.Bu setler gerçekten çok kaliteli...